Mám se tu i vykakat nebo je to jasné?Sarkasmic píše:tak to sem asi nepochopil...
Vidíš, považoval jsem to za OKZ... Obecnou Kulturní Znalostdoktor píše:problém bude v tom, že spousta lidí ten obrázek s cadillacama nezná. Já to taky zprvu nepochopil, pak mě ale napadlo, že to tak bude, ovšem nechtělo se mi to na netu hledat.
Zkus to, ale myslim, že to merátoři přesunou do žumpytnemec píše:
Mám se tu i vykakat nebo je to jasné?
Taky by mě ani ve snu nenapadlo, že to někdo nezná. Na druhou stranu Volvům bych to neudělal.tnemec píše:Vidíš, považoval jsem to za OKZ... Obecnou Kulturní Znalostdoktor píše:problém bude v tom, že spousta lidí ten obrázek s cadillacama nezná. Já to taky zprvu nepochopil, pak mě ale napadlo, že to tak bude, ovšem nechtělo se mi to na netu hledat.
To já ne, za to může určitě klávesnice!jarek.krizan píše:Chudáci merátoři
take poprve.. a aj tak nechapem.tnemec píše:Vidíš, považoval jsem to za OKZ... Obecnou Kulturní Znalostdoktor píše:problém bude v tom, že spousta lidí ten obrázek s cadillacama nezná. Já to taky zprvu nepochopil, pak mě ale napadlo, že to tak bude, ovšem nechtělo se mi to na netu hledat.
asi tolko specialne ako slotove dvojkrize...lucki píše:stale nic. co je na tom take specialne?
to nie je vtip, ale ukazka toho, ze ma niekto rozum. keby to sypal mechanicky, asi by sa majitelia zaparkovanych auto nepotesili oplieskanemu laku od kamienkov.
Uživatelé procházející toto fórum: karelvolvo