THOmasoj píše:ŽENA :
Leží tady vedle mě a vůbec mne neobejme. ... Dívá se do stropu.... Kdo ví, nad čím přemýšlí...
Jsme spolu už deset let. Příliš dlouho na to, abych pro něj byla ještě přitažlivá...
Asi uvažuje o tom, že bude nejvyšší čas mě vyměnit. Za mladší. Přece jen, za těch deset let jsem dost přibrala...
Teď se zamračil, to není dobré. A stále jen zírá do stropu. Myšlenkami je zřejmě někde úplně jinde.
Ztrácím ho... už se mnou určitě nechce mít nic společného...
To je konec... co si teď sama počnu ? MUŽ:
Moucha na stropě. Jak to kur*a dělá, že nespadne?
Nejlepší motorem na světě je dámské přirození.
Dá se nastartovat jedním prstem, samo se promazává,
bere píst mnoha různých velikostí a každé čtyři týdny si samo mění olej.
Jen škoda,že jeho řídící systém je tak zasraně nevypočitatelný.
_________________ Je: V70II D5, 2005, D5244T, modrá v manualu.
760, D 24 Tic, 1988,
Bylo:Ford SIERRA 2.0i DOHC, stríbrný combík a automatu, V70 I 2,5 TDi, 1997, D5252T, stříbrný metal v manualu.
U soudu:"Babičko, tak nám povězte, jak se to všechno seběhlo?
Babička:"No, jdu takhle parkem, slunko krásně svítilo a hřálo,tak jsem se posadila na lavičku.
Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný a sedl si vedle mně.
Po minutě se přisunul blíž a vzal mě kolem ramen. Žalobce:
"Bylo vám to nějak nepříjemné?Babička: "Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem bylaještě mladá.
Soudce: "A co následovalo dál? Babička: "Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout
pod sukni ke kalhotkám.
Když už se mně tam málem dotknul, pustil mne a zakřičel: "Apríl!'
Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!
selap píše:U soudu:"Babičko, tak nám povězte, jak se to všechno seběhlo?
Babička:"No, jdu takhle parkem, slunko krásně svítilo a hřálo,tak jsem se posadila na lavičku.
Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný a sedl si vedle mně.
Po minutě se přisunul blíž a vzal mě kolem ramen. Žalobce:
"Bylo vám to nějak nepříjemné?Babička: "Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem bylaještě mladá.
Soudce: "A co následovalo dál? Babička: "Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout
pod sukni ke kalhotkám.
Když už se mně tam málem dotknul, pustil mne a zakřičel: "Apríl!'
Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!
Jede chlap s náklaďákem po dálnici, špatně odhadne výšku nákladu
a zasekne se pod mostem. Za chvíli dorazí policejní auto, jeden
policista přijde ke kabině, ve které sedí naštvaný šofér a ptá
se:
"Tak co, řidiči, zasekl jste se, že?"
..."Ne ty kokot, vezu most a došel mi benzín..."
_________________ V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2,290kKm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kKm,AWDrepas
Ex: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů
mbm píše:aby bolo aj mladsim jasne, kdo je sudruh jakes
Čoeče neviem, som tu z najmladších (nie som náhodou najmladší aktívny?) a napriek tomu mám hodne presnú predstavu o hentej sv... človeku na pozícií, na ktorú jeho intelekt zďaleka nestačil.
Pardon za OT
Honza píše:V prvním videu od asi 19 do 40sek. s ním musím ale i po letech souhlasit.
Kurnik, pravdu máš...
_________________ ehm, Golf...
ex 940SE B200FT '92, 480S 2.0 '94
Tak hmm v skolke sme pochovavali Brežneva a na platno nam to stale premietali to bolo strašne dobré a vhodné pre deti ale chapem ze zopar starsim rocnikom tato doba chyba
_________________ est Volvo "I roll" Japan Volvo 600 japan horse best Volvo engine