3m3 píše:Nepo**** ale proc k tomuhle musi byt zvlast vlakno?to klidne mohlo byt ve vtipech a srandickach
Přesně tak
no dyk jo, já chtěl, ale ono si to udělalo co chtělo. Takže jestli to zahlédne admin tak ať mě to pošoupne do srandiček. Pěkně prosím.
_________________ za chvíli bude, už je : Volvo s80 2,9
za chvíli také bylo, tak ne zůstává semnou :Volvo 850 TDi
bylo: Renault Safrane 2,2
bylo: Opel Kadet 1,4
bylo: Škoda 120 LS
bylo: Škoda 100 L www.royaleliquid.cz
zvedavec píše:Hm vypadáto že už se blíží a je děsivej
no co aji slovutný Seznam to povrdil
14:15
Američané mylně vyhledávají na Googlu virus z piva Corona
Google v posledním měsíci zaznamenal nárůst vyhledávaných pojmů v souvislosti s probíhající epidemií nového koronaviru. Někteří uživatelé, především z amerických států Kentucky, Massachusetts a Texas, si ale virus spojili s mexickým pivem Corona, a na internetu tak nemoc vyhledávají pod pojmy „virus z piva Corona“. Uživatelé ze států Idaho, Nové Mexiko a Oklahoma dokonce začali skrze Google prohlížeč vyhledávat pojem „pivní virus“.
Mexické pivo samozřejmě nemá se smrtícím virem nic společného. Výrobce piva Corona Constellation brands, Inc. se zatím k tomuto nedorozumění oficiálně nevyjádřil.
U pastviny zastaví bavorák. Za volantem sedí skvěle oháknutý mladý muž a zavolá:Hej, ovčáku, když ti řeknu, kolik máš ve svém stádě ovcí, dáš mi jednu?" Ovčák se podívá na úspěšného mladého muže a řekne klidně: "Proč ne?" Mladý muž zadá vyfocení stáda přes satelit a po chvíli řekne ovčákovi: "Máš přesně 1586 ovcí!" "To je pravda, ovce je vaše" Ovčák pozoru je hejska, jak se snaží napasovat chudáka zvíře do kufru auta, a pak povídá: Když Vám řeknu, jaké je Vaše povolání, vrátíte mi, co jste si vzal?" muž se na vteřinu zamyslí a odpoví: "Jistě."" Jste komisař Evropské unie", řekne ovčák. Mladému muži spadne čelist: "To je pravda. Jak jste to poznal?" Nic složitého", povídá ovčák. "Přijel jste a nikdo Vás nezval. Řekl jste mi to, co dávno vím a přitom o mé práci víte úplný hovno. A TEĎ MI VRAŤTE MÉHO PSA !!!“
Já mám bohužel fakt hodně silnou a bujnou představivost...Ještěže už jsem po snídani.
Chudák ten, který tu Gretu vlivem nějakého alkoholového nedopatření odpaní, protože ten si to pěkně sežere. Vzhledem k tomu, jak se u toho asi namaká, tak spálí tolik kyslíku a vypustí u toho tolik emisí, že ho Greta na finále asi sežere....
Fuj, takovej mužobab. Vypadá na 12 a ještě je hnusnější, než já a to už je co říct.