lidi neřešil tu někdo nastavení STAGA , nějak se s ním trápím. Manuál zarytě mlčí, někdo kdo zná tuhle jednotku taky nemůžu sehnat.
auto je XC90 2,5T 2004 , Stag 300 ISA2 , reduktor KME Gold , vstřiky VALTEK30 s patřičnou tryskou.
auto jsem takhle koupil, jinak bych šel pro něco lepšího
za tepla jede parádně ale za studena od 1800 obrátek taky v poho ale na volnoběh ne a ne. Už mě ani nevadí že mě v křižovatkách zdechne a nechá mě bez posilovačů, poprvé jsem se sakra divil
-mechanicky je už vše v pořádku , trysky dne manuálu a výkonu.
-tlak reduktoru nastaven. (zkoušen menší i vyšší)
-načtení benzínové mapy je téměř kompletní , ale na 6tis obrátek plnej výkon se mě nezadařil, to je tak na uzavření dálnice pro moje účely

- autokalibrace taky proběhne, pak pomocí autoadaptace jízdou nastavit korekční mapu a mapu plynu. vše proběhne v poho , vše za tepla funguje parádně, nechám zchládnout a taky v poho.
dokud nestartuju druhej den důkladně odleženej motor, dokud není tak asi tak 5-10 km provozní teplota motoru tak při nižších teplotách chcípe pak tarokuje hodně, pak míň, a po těch cca 10 km , je vše v poho. Startuju na benzít , na plyn přepíná při 40°C
lambdu panáčci připojili nastavili tam cosi. z manuálu nevím co tam nastavit případně jak ji připojit. Na fórech po webu jsem našel že je lepší lambdu nepřipojovat. Soudruzi z polska mají tedy jiný názor, a to připojit.
Nevíte někdo jak ji máte připojenou a jak nastavenou.
Případně bych rád prokonzultoval postup správného nastavení
celej víkend jsem projezdil , spousty paliva padly za vlast a to i benzínu. nejednomu tuningáři se kvůli mě zroutil celý svět, když zjistil, že jeho vočipovaný tuningkchár vopískuje skříňová avie a v okamžiku zmizí v nedohlednu