tohle nezní špatně...

co ma spolecneho zvolene palivo s R19 koly na ceskych silnicich?ksw píše:no , ale kdybys tam "infikoval " to lpg,tak by ti česká "stezka" snad stačila![]()
![]()
![]()
ksw píše:jde o to ,že šíře pneu 245 mm vyžaduje kvalitní silnici a né český tankodrom,na ten je lepší užší rozměr pneu,to naznačil ing.M. no a já jsem si do něj trochu rejpnul,že má také 300 ps mašinku ale jezdí na lpg,což je v protikladu
k silnému stroji,použitím lpg de facto eliminuješ sílu takového vozu při rychlém rozjezdu. protože 200 jede i daleko slabší vůz ale bude se výrazně pomaleji rozjíždět. snad jsem se dostatečně přesně vyjádřil.
Jeden o voze a druhý o koze vidksw píše: a co se týče implantátu LPG na opravdu výkonný motor dejme tomu od 250 PS a výš,tak mi řekni kolik automobilek
nabízí takový vůz v seriové výrobě? rád si doplním scházejíci mezery .samozřejmě ,že úbytek na výkonu nebude nijak zvlášť citelný ale při zrychlení mě nepřesvědčíš,anebo možná ano,pokud zde dodáš nějaký tobě známý link.
a závěrem : nemyslel jsem to jako přímou invektivu,jen kombinaci 300 ps s lpg osobně považuji za kontraproduktivní.
jinak,kdybych bydlel v Praze o okolí,tak už tě zvu na pivo ,abych "nasál" tvé dosavadní zkušenosti s takovým výkonným vozem.to je vlastně důvod mých návštěv zde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé