Pár fotek z mobilu:
Mě to jako pohádka nepřipadá. Ale snad se mi s tím povede něco udělat. Závidím všem co se zúčastnili a se*e mě, že jsem nemohl přijet.Jiri.T píše:Pěkný sraz díky. O to víc je škoda malé účasti, ale to je jiná pohádka.
nápodobnějarek.krizan píše: Závidím všem co se zúčastnili a se*e mě, že jsem nemohl přijet.
Chtěl jsem ti dát hlas v soutěži elegance v kategorii předohrabů, ale zpět do Podmitrova jsi bohužel nedorazilRychlik píše:Take dekuji za pekny sraz, i kdyz jsme se zdrzeli bohuzel jen na chvilku. Trasa spanilky byla krasna, skoda jen te uzavirky...
Dekujeme
vyhrála bledě modrá S60 a červená 340Pinochio píše:Jak vůbec dopadla soutěž elegance? Kdo vyhrál? A máte někde fotky výherců + jejich elegantních aut?
Já taky, takhle jsem musel dát hlas svý 40-tceSpaceman píše:Chtěl jsem ti dát hlas v soutěži elegance v kategorii předohrabů, ale zpět do Podmitrova jsi bohužel nedorazilRychlik píše:Take dekuji za pekny sraz, i kdyz jsme se zdrzeli bohuzel jen na chvilku. Trasa spanilky byla krasna, skoda jen te uzavirky...
Dekujeme
340 - 12hlasůPinochio píše:Kolik tak získaly hlasů?
Cimbálovka byla opravdu bombová. Skvělá volba. Kluci byli nadšenci. Posilnění vínem jsme tam bečeli vánoční koledy jak diví. Opravdu jsem se o víkendu dobře odreagoval od všedního pracovního stresu, za což patří organizátorům velké díky.jojo píše:Dost jsem se bál té cimbálovky, ale musím se omluvit. Ty manící hráli úžasně a mezi půlnocí a jenou ráno jsme je donutili hrát věci o nichž bych vůbec nepředpokládal, že je dokážou s tímhle hardwarem zahrát. I na vánoční koledy došlo...![]()
Moc díky pořadatelům.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé