dík za rady
já s tím taky nikdy problém neměl... tohle je za dobu co jezdím poprvý - uvidíme, co v tom bude... zajedu na servis - stejně jsem chtěl zajet na tu jejich letní prohlídku za 300,-karelvolvo píše:Vidíš a brzdy jsi si nechal dělat určitě v autorizáku prostě se s tím nepářou vratí pístky daj tam desky a hotovo. Každej zkušenej mechanik než vrací pístek tak na něj aspoň něco stříkne pod tu manžetu. Nikdy jsem podobný problém neměl vždy si to dělám sám
Těžko to dělali já jsem třeba na 340D najel na př. desky 200tkm asi za osum let a nic mně nezatuhlo ale dělal jsem si to v devadesátympátym sám hned když jsem tu Anču jak jí říkám koupil. (chudina za dva měsíce jde do věčných lovišť)hayney píše:tohle není žádná závada, jen odfláknutá práce prostě, bez údržby se to prostě zanese a nejezdí, ale je možný, že to třeba neodflákli, ale za ty dva roky ježdění se to prostě zaneslo
V to doufám a mám to i vyzkoušené mám 340-ku 25 let a hadičky, brzd. trubky origoHarry píše:tj. když se v hadici uvolní vnitřní plátno, dovede vytvořit umělou klapkuale u volva to nepředpokládám.
Nevíte z čeho manžety pasují?Nikde jsem nenašel part number.selap píše:Rozebrat třmen a vyčistit aby všechno pěkně chodilo,poškozené manžety vyměnit.
no jo, karlevolvo, ja tě chápu, ale já jsem architekt, ne automechanik... nemam čas ani chuť se v tom vrtat... taky si postavim barák za třetinovou cenu než třeba ty... já jsem normální BFU, kterej chce mít bezpečný a v pořádku autokarelvolvo píše:V autorizáku vždy vědí jak Ti pomoct od peněz! Já když jsem V70 před třemi roky koupil brzdy byli po smrti s tím jsem auto kupoval, komplet kotouče+desky+pakny na ručku vše stálo 7000kč práce moje od té doby najeto 45tkm a brzdy jako nové. Můj odhad najedu na ně 200tkm. (kotouče BREMBO, desky TRW) a to sem tam s kopce vyřadím a pěkně brzdy prohřeju! Ale dát za brzdy 12000kč a jen za předek to je lichva! Jo vyčisti prasátko to by pro ně nebyl ten správný kšeft!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]