Přesně tak.Říkat o řidiči,který jezdí nad limit že je agresivní je přinejmenším zavádějící.Drtic píše:Ono to neni o dodrzovani rychlosti, agrese se projevuje trochu jinak, klidne i v nizsi rychlosti nez je povolena
Hlavně mají agresivní "klakson". Když mě deset minut procinkávají ze vzdálenosti 5 cm a přitom vidí, že nikam nemůžu odjet, tak se ze mě stává velice agresivní řidič volva (nebo Audi, když jedu služebákem).Lukaso píše:mě přijdou nejvíc agresivní řidiči tramvají !! Sice nepředjíždíale jsou agresivní
Ray Doyle píše:Hlavně mají agresivní "klakson". Když mě deset minut procinkávají ze vzdálenosti 5 cm a přitom vidí, že nikam nemůžu odjet, tak se ze mě stává velice agresivní řidič volva (nebo Audi, když jedu služebákem).Lukaso píše:mě přijdou nejvíc agresivní řidiči tramvají !! Sice nepředjíždíale jsou agresivní
hlavne zakladom je ze nebrzdia ale zvonia a brzdia az ked je neskoro. ale niet sa comu cudovat. pretoze keby dupli na brzdu a ubrzdia a zodpovedny bez skody odide ale vodicovi sa kvoli prudkemu brzdeniu zrani pasazier, tak ma pruser vodic a ma smolu, takze radsej narazi a je pokojRay Doyle píše:mě přijdou nejvíc agresivní řidiči tramvají !! Sice nepředjíždíale jsou agresivní
tak tos vystihlLukaso píše:mě přijdou nejvíc agresivní řidiči tramvají !! Sice nepředjíždíale jsou agresivní
Ty si psycho.. brigádoval som ako vodič eliny a zvoní sa preventívne. Zažil som aj keď vodič eliny ešte pridal a s chuťou nabral auto na ostrovčku. Takže ja som tiež moc nebrzdilst_Andy píše:tak tos vystihlLukaso píše:mě přijdou nejvíc agresivní řidiči tramvají !! Sice nepředjíždíale jsou agresivní
![]()
Tramvaj nikdy nezpomali jenom zvoni.. to je CZ/SK diagnoza
Domu dojizdim soubezne s tramvaji a 2 metry pred zastavkou bocim vlevo pres stredove koleje.. Z dalky ji uz vidim v spetaku jak se odzadu blizi a oba vime ze kvuli zastavce zpomaluje a proste musi zastavit, samo taky zpomalim, normalne zastavim a davam prednost, drahu ma volnou ale beztak zacne preventivne uz dalky panicky zvonit jak besna a nekdy i blikat.. A kdyz uz nektera na muj vkus zbytecne moc vyzvani a za mnou nic, tak si je trochu doberam, jako ze soubezne dochazim, vyhodim blinkr k manevru ale zabrzdim to ruckou
nebo kdyz je jeste daleko a zacne z pasie zvonit tak ty koleje zacnu strasne peclive a pomalu projizdet at si ten nejnadrazenejsi oucastnik vesmirniho provozu jeste trochu pocinka k zivotu
![]()
Neboj, ved nepisem ze stojim a pohnem sa jej natruc do cesty, nesom magor..lucki píše:st_Andy: aby ti to raz pri tom laskovani neskapalo na kolajach.
Tak, takDrtic píše:Je to jen blba statistika, samo ze agresivni ridici jezdi ve vsem.. viz znamy video se superbem na D1, jak sestrelil tu zenskou..
Peťo píše:Ty si psycho.. brigádoval som ako vodič eliny ....
dali píše:Peťo píše:Ty si psycho.. brigádoval som ako vodič eliny ....![]()
![]()
Proboha Peťo, prozraď mi, jak si zrovna ty moh projít psychotestama
, nebo se tam při nástupu žádný nedělaj?
Omyl, tentokrát to byl vtipPeťo píše:jasné veľmi ftipné aj zbroják mám
Inak zase stupidné osočovanie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé