Nejenom že to jede jako ďas, ještě to málem i vyrábí benzín...

ČLÁNEK
si tlste a zhyckane prasa co nevie ocenit kvality. urcite se ti nemacia ani mekcene plasty.doktor píše:motoricky vypadá velmi dobře, ale co jízdní vlastnosti a co pohodlí řidiče?
Tchánovi jsem kupoval před 14 dny fabii I ( chtěl ji, no co?jeho prachy ) r.v. 2000 a když jsem ji vezl domů, necítil jsem se moc pohodlně. Asi už jsem moc rozmazlenej, a raději sedím v pohodlném křesle než v lavici ve škole.
No mne teda rozhodne nie, ostávajú na nich priehlbiny od opätkovlucki píše:urcite se ti nemacia ani mekcene plasty.
Také se radši posadím do pořádného křesladoktor píše:motoricky vypadá velmi dobře, ale co jízdní vlastnosti a co pohodlí řidiče?
Tchánovi jsem kupoval před 14 dny fabii I ( chtěl ji, no co?jeho prachy ) r.v. 2000 a když jsem ji vezl domů, necítil jsem se moc pohodlně. Asi už jsem moc rozmazlenej, a raději sedím v pohodlném křesle než v lavici ve škole.
tolko kym ju nejaky harant nerozmlati to vydrzi.sydney29 píše: Co výdrž motorů? Krouťák, výkon, co může nalítat takový agregát 1,4 ?
tnemec píše:Ten motor je skvostnej, je to produkt downsizingu, takže těch 1,4 není problém. Berte to jako dřívější 1,8 T... Stejně tak je docela dobrej 1,2 TSI, co jsem tak slyšel1,2 TSI <> 1,2 HonímTřiPísty a už vůbec <> 1,2 ze Š120...
Tý spotřebě bych i věřil, o životnost strach nemám...
Problém je to auto, do kterýho je to namontovaný... Viděl jsem to v Ženevě a vypadá to děsně... tuzing jaxviň
Já s Fábií I RS ujel docela dost, měl jsem jí na týden na test a později jsem s ní jel na jednání do Itálie, což bylo asi 2200 km. A musím říct, že jsem jí měl docela rád. Přesněji, říkal jsem si, že takto by měla vypadat základní Fábie, aby to bylo trochu auto. I svižnější sportovnější jízda s tím šla provozovat. Spotřeba na tý Itálii, kdy jsme jeli víceméně co nám provoz dovolil, byla 5,7, což považuju za přijatelné.mr1 píše:Já teda nevím, co si myslet? Tady z toho děláte snad raketu nebo co? Já s tím jednou jel (je pravda, že s tou starou), a žádnej zázrak mě to nepřišlo ani náhodou. Přišlo mě to dost hlučný, opravdu hóóódně tvrdý, spotřebu sem nějak nezmrkl, ale prostě cítil jsem se jako v normálním TurboDehtu. Sorry, ale je to tak. Žádný eReS překvapení se nekonalo ani omylem.
No ano, tak takle přesně to cítím já. Prostě ANO, aletnemec píše: Přesněji, říkal jsem si, že takto by měla vypadat základní Fábie, aby to bylo trochu auto.
Jenze rx8 ma tak trochu jinej princip motoru...honza_S60 píše:Co se tyce objemu, tak Mazda RX8 ma objem 1,3 a jede pekne
Uživatelé procházející toto fórum: Jakub Svoboda