Dnes ráno mi zkazilo náladu otylé zpocené brejlaté bosohlavé prase v S80... vystál jsem si poctivě parkoviště mezi Ruzyní a sjezdem na D5 v levém pruhu, a když jsem potřeboval sjet na D5, kde už žádná zácpa nebyla, tak přesto, že jsem tam původně měl mezeru, mi ji ***** v pravém pruhu sedící v S80 aktivně zavřel... málem mě naboural... i na opakovaný pokus byl ochotný radši nabourat dodávku před sebou (přitáhl se k ní na 5 cm), než mě pustit... Snažil jsem se mu to vysvětlit, ale ani si nestáhl okýnko...
On samozřejmě pokračoval rovně, nevím o co mu šlo... musel jsem se protáhnout za ním. Kdyby seděl v jakémkoli jiném autě, tak mě to netrápí, ale bylo mi líto té S80, že musí vozit takové ubohé vypatlané frustrované zakomplexované hovádko...
cenzura: slovník
Naposledy upravil(a) tnemec dne 26 dub 2010 09:42, celkem upraveno 7 x.
Důvod:slovník
_________________ Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly...
A vůbec... co je to za zvyk v dnešní "politicky korektní" společnosti cenzurovat někomu slova. Copak sem chodí děti nebo útlocitné slečinky, kterým by praskla žíla, kdyby si přečetli argotické slovo?
To máš jako s Pohlreichem... slovník jak dlaždič, ale umí a to, co říká má smysl a něčím to člověka obohatí. Ten druhej, jak se jmenuje, nějak vod B... mluví asi slušně, ale plácá takový kraviny, že se hory zelenaj...
_________________ Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly...
Většina luxusnějších kár (rozuměj s vyšší cenovkou) dneska vozí frustrovaný debily - produkt dnešního zhýralého a progresivního světa, to už jiný nebude.
wickey píše:je od tebe hezke, ze uvazujes kdo z rodinnych prislusniku se hodi na oznaceni tluste upocene prase
Tak v afektu nazveš lidi všelijak... Zajímalo mě to proto, že bych si potom mohl šťouchnout do bráchy, případně do táty, jaké je za volantem prase (a ještě k tomu tlusté a upocené).
To je Hřbitov ne?
I když ten zas nejezdí jak vepř... a tak tlustej taky nejni... a bosohlavej taky asi ne... tak to bude asi někdo jinej, ale ta fotečka mě trochu zmátla...