Pocitac ted ukazuje pouze systemovy zpravy..
Dalsi vec co by me zajimala, kde a za kolik si muzu nechat prehrat sw z nemciny do nejaky normalni reci anglictina/cestina

Dekuju
Pavluňa píše:
V prvnim dotazu bych pomohl,ale nejak jsem to nepobral
Naopak protoze cena volvika byla dost silena, nemam penize nazbyt.. takze to problem budePavluňa píše:neph04: cestinu ti nahrajou v kazdym autorizaku za cca 3Kvim neni to malo,ale vzhledem k predpokladany cene tvyho auta to asi nebude problem
![]()
..::Philip::.. píše:no fuj
Tak autorizovany servis autopalace.cz za lokalizacu chteji 4100,-Pavluňa píše:neph04: cestinu ti nahrajou v kazdym autorizaku za cca 3Kvim neni to malo,ale vzhledem k predpokladany cene tvyho auta to asi nebude problem
![]()
myslim tu zelenou znacku za zadni okno a ta ma jen datum vydaniHarry píše:to je vtip? na těch převozkách je datum do kdy platí ne? jsou z německa?
Ja mam zlutou s platnosti do 11/04/2010...JardaS píše:myslim tu zelenou znacku za zadni okno a ta ma jen datum vydaniHarry píše:to je vtip? na těch převozkách je datum do kdy platí ne? jsou z německa?
tak to zkusim..co mi zbyva, x tis na valnik stejne nemam.. sou dulezitejsi veciHarry píše:jsou borci co na ní jezdí i půl roku. ale nesmí se nic stát...
Dam, dam.. az bude prihlaseny a vsechno bude tak jak ma.. tzn legalne pojizdnyDzambor píše:daj si auto do podpisu nech vieme na akom furiku jazdis ked ta dakedy bude niekto z nas obiehat:D
taky sem myslel ze to pujde rychleji:..::Philip::.. píše:jen nechapu, ze to trvalo tak dlouho. ja to mel za 1 den.
Myslim,ze se to tady uz nekde resilo a mozny to myslim je,zkus ji vymenit a uvidismarian1221 píše:Je to realne ze ukaze ze treba vymenit baterku v kluci?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé