nemate nahodou niekto skusenosti s tymto strojom?..som dnes kupil..slape OK...krasny cisty zvuk...fakt minimalne rusenie...sice som behal len po Prahe ale velika spokojenost

K problemu: prehrava len 200 songov a ani o prd viac

Diky!
Jasne ze skouselFantomaS40 píše:Zkoušel jsi skladby od 200 zadat přes dálkové ovládání?
PS: jakou jsi v Praze volil frekvenci?
A ten ti hra v pohode celu flashku?...FantomaS40 píše:Mám EMGETON WIRELESS CARPACK 5. Docela spokojennost, jsem trochu nahluchlej, takže případný šumy tolik neslyším. Je trochu problém najít volnou frekvenci, proto jsem se ptal.
FantomaS40 píše:Já mám na flashce necelých 200 písniček takže nevím. Další pouštím z iPodu.
Mne to hra fakt v pohoRoger píše:Co jsem zkousel 2 FM transmitery na orig. radio - prijimalo, ale se sumy a ruchy, mizerna dynamika. Moc se to nedalo poslouchat...bud je to radiem nebo neni transmiter jako transmiter...na antene, kdyz je ve V70 na zadnim skle kufru snad tak nezalezi...
Tak treba v porovnani s audio CD zvukem z toho radia...urcite nepoznas rozdil?Starchoc píše:Mne to hra fakt v pohoRoger píše:Co jsem zkousel 2 FM transmitery na orig. radio - prijimalo, ale se sumy a ruchy, mizerna dynamika. Moc se to nedalo poslouchat...bud je to radiem nebo neni transmiter jako transmiter...na antene, kdyz je ve V70 na zadnim skle kufru snad tak nezalezi...
zrejme jo, pokud nejsi nahluchlyStarchoc píše:Poznal by som keby som mal CD prehravac)
Roger píše:zrejme jo, pokud nejsi nahluchlyStarchoc píše:Poznal by som keby som mal CD prehravac)
- tohle ma odstup signal/sum 60dB
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé