Ahoj všichni,
děkuju Vám za slova chvály a uznání. Moc si toho vážím a jsem rád, že se Vám sraz líbil a že jste se bavili.

Z mého pohledu se mi nepovedla řada věcí podle mých představ, ale jak je vidět,tyto mé nedostatky nijak okatě neovlivnili průběh zábavy
Děkuju, všem, kteří se zůčastnili, byli jste super a já jsem se mezi Vámi cítil opět skvěle, protože jste bezva parta lidí, která se umí bavit. Díky všem, kteří se podíleli na programu. Tj. Jirka Císař a čtyřkolky Jurneyman, Honza Babánek a jeho Gustav Husák, rocková kapela TAM a František Nedvěd...
Snad se na všechny dostalo a pokud snad ne, tak se tímto moc omlouvám ( šíbr si nevyzvedl výslužku, takže jí má u mně v mrazáku! Vezmu jí k řezníkovi)
Chtěl bych také poděkovat veřejně Tátovi za jeho pomoc, která je pro mně vždy stěžejní. Vždyť nebýt jeho, žádne zabijačky by nebyly, neboť on je ten, který mně všemu co z řemesla umím naučil. Nesmím opomenout ani mojí Janinku, protože to je moje sluníčko velká opora ve všem a za to jí velmi miluju a jen poděkování v tomto případě těžko postačí.
Vážím si též pomoci Vás všech kteří jste mi byli k ruce když jsem potřeboval pomoc. Omlouvám se, že neuvádím, jména,ale mám obavy, abych na někoho nezapomněl a vím, že každý koho se mé poděkování týká bude vědět, že se jedná o něj a to je důležité.
Takže přátelé, že by opět za rok....?
...........Jsem teď unavený, ale dejte mi čas do září a třeba mně zase něco napadne