asi to se nepatří, ale patří se poděkovat! Tímto děkuji za vaše rychlé rady ohledně barvy dveří na S70. Barva sice byla úplně jiná

Lukaso píše:no jo, jak se říká i pánům na magistrátu, fotka nic neznamená![]()
mmm 431, cukrove.. moj MODRYeLzyx píše:divné ... tohle je z ofiko katalogu S70/V70leda, že by ze vzorníku C70 (ještě jsem nepřišel na to jak provést kalibraci barev scaner/LCD ... tak sorry za lehce ujetý barvy)
No to nevadí, ale je to záhada. Nevím jak na V70Xc, ale já ji viděl na S i V70, takže je divné, že není v katalogu - sám ji tam nevidím.eLzyx píše:ještě by ta barva mohla být převzatá z V70XC ... na tu katalog nemám
eLzyx píše:a že těch katalogů máš,co
Mě nikdo nepoděkuje?To je taky k pláči.Švéd píše:Zdravím kluci,
asi to se nepatří, ale patří se poděkovat! Tímto děkuji za vaše rychlé rady ohledně barvy dveří na S70. Barva sice byla úplně jiná, ale to nevadí, snaha se cení!!! Šlo o stříbrnou, ale byla taková do zlatova. Nebyla ani sědá, jako má "eLzyx". Návíc byly poškozené a to mi nikdo neřekl, takže jsem je nevzal. ALE dnes jsem byl tady v Praze u jednoho kluka a koupil jsem je 2x!!! levněji. Sice jsou taky lehce poškozené, ale to se dá dobře opravit! Takže ještě jednou děkuji. David
Aáááá Ty zmetkulumiere.c píše:Mě nikdo nepoděkuje?To je taky k pláči.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé