- Uveďte prosím Vaši maximálku podle GPS. Jen reálné hodnoty - prosím

- Úpravy auta proti sérii (jen rámcově).
- Náklady na úpravy (je rámcově - je mi jasné, že hodně).
Díky za odpověď. Dan
O tom silně pochybuju, už e39 M5 měla 400koní a maximálku 270 km/h. A co mám zkušenost, tak posledních cca 10km/h před omezovačem je už zrychlování eRka dost pomalé. Možná v některé části pružného zrychlení je na tom eRko líp díky turbu, ale jinak myslim, že na M5 nemá.Danniel74 píše:Ještě doplním.
Jak moc je (ne)reálné a jak hodně nákladné chtít po benzínových turbech rychlosti +250 km?
Je možné srovnání se silnými Audi, BMW? Pár lidí na fóru psalo, jak si M5 dávají k obědu. Je to reálné?
Dan
nekeca, ved je to pod 5% rozdiel.jogin3 píše:248Km rucka kolem 260Km , me nenapadlo, ze by tachak az tak kecal, ale vzal jsem bratrovu GPS a ono jo. A me bylo divny ze kdyz jezdim kolem nasich radaru a jedu 50Km ze me to ukazuje 44Km![]()
Ju já také, v 260 řadím v klidu za 6st...Ing.Magor píše: O tom silně pochybuju, už e39 M5 měla 400koní a maximálku 270 km/h. A co mám zkušenost, tak posledních cca 10km/h před omezovačem je už zrychlování eRka dost pomalé. Možná v některé části pružného zrychlení je na tom eRko líp díky turbu, ale jinak myslim, že na M5 nemá.
taky by se nemělo zapomínat na váhu. Pokud vím, tak M5 má obludných 1800kg, kdežto V70II R 1680kg, C70 1450kg.Ing.Magor píše:O tom silně pochybuju, už e39 M5 měla 400koní a maximálku 270 km/h. A co mám zkušenost, tak posledních cca 10km/h před omezovačem je už zrychlování eRka dost pomalé. Možná v některé části pružného zrychlení je na tom eRko líp díky turbu, ale jinak myslim, že na M5 nemá.
na to ale nepotřebuješ T5eLzyx píše:nooo ... mě maximálka nenechává v klidu, páč občas potřebuju co nejrychleji zmizet v přímce takovému tomu fauwerke
to asi ani ne, ale s dvojitě foukanou V8 bych měl větší pocit bezpečí. Před vánocema se mi cosi pověsilo na zadel a při akceleraci 130 -> 180 (předjíždění třech kamionů na dálnici) mi to v pohodě stačilo. Tak jsem ubral na 120, aby se dostal přede mě a prohlíd si, kdo to je a případně věděl, co si to dám k večeři. Při pohledu do kabiny mi moc do smíchu nebylo - dva uniformovaný, jeden z nich rozzářenej displej před sebou. Tak jsem jen na ně omluvně mávnul a světe div se ... mávli na mě taky, zařadili se za mě a na nejbližším sjezdu zmizli. Berou to rozumně (na to, že jsem jim měsíc předtím ujel)karlos píše:na to ale nepotřebuješ T5
A můžeš to trochu upřesnit - i když od Ty máš na takovou odpověď právo...marra píše:hodně
ručička tachometru se mi zasekla u palubniho počitače a pak jsem musel rozebrat budiky abych ji vratil. plus sem měnil převodovku chuděra to nevydejchalaDanniel74 píše:A můžeš to trochu upřesnit - i když od Ty máš na takovou odpověď právo...marra píše:hodněZdar
Takový věci si dávám s chrochtákem. Pro eRko je to dobrý jako sparingpartner na ohřátí gum.doktor píše:Ale co mě potěšilo, že jsem si podal nějakej Peugeot 605, na zadku V6,
Tahle fíčura umí co?marra píše:Turbo Control Valve
Uživatelé procházející toto fórum: jancho, Jarda.JM, Vizibable