Na tom prestaveni zamku zatim vaznu, nehodil by nekdo prosim podrobny postup? Staci to popsat, fotky netreba (i kdyz by samosebou bodly

Dural8 píše:Myslím, že takovouhle otázku není dobré dávat na fórum a mnoho odpovědí tu nečekej...
No já si nemyslím že by se takové věci měli rozebírat na fóru veřejně, proto jsem napsal co jsem napsal, ale jinak je mi to jedno.doktor píše:Dural8 píše:Myslím, že takovouhle otázku není dobré dávat na fórum a mnoho odpovědí tu nečekej...
ja si myslím, že je to zcela v pořádku, jedna se o výměnu vložky zámku.
Máš asi na mysli přestavět kulisu v novej klice (zámku) podle starýho klíče. Velice jednoduchá odpově , zapomeň pokud nejsi hóóóóódně šikovnej zámečník. Skus si napřed přestavě fabku.J77 píše:Ahoj vsem, musim vymenit kliku ve dverich ridice (vybrane auto, klasika). Kliku jsem si privezl z vrakace, svoji mam venku, zbyva jen prestavit zamek na stavajici klic a namontovat ji zpet.
Na tom prestaveni zamku zatim vaznu, nehodil by nekdo prosim podrobny postup? Staci to popsat, fotky netreba (i kdyz by samosebou bodly.
Je mi jasný na so narážíš, ale ty by si se jako zloděj zabejval přestavováním zámku při vykrádání auta.Dural8 píše:Myslím, že takovouhle otázku není dobré dávat na fórum a mnoho odpovědí tu nečekej...
Vložku mu asi poničilidoktor píše:předpokládám, že když se mění klika, tak vložka se dá vyměnit beze všeho. Jo?
Já se ptám kvůli sobě, jsem koupil černý kliky z V70 a dám je na eRko až rozmrzne. Kopíruji marruHonza píše:Vložku mu asi poničilidoktor píše:předpokládám, že když se mění klika, tak vložka se dá vyměnit beze všeho. Jo?
Ale tohle se netýká problému nastoleným od J77Dural8 píše:
Já pomůžu jak můžu, zřejmě toto už ale zvládáš, o zámku jsem bohužel nic nenašel.
Netýká, netýká, každý se občas sekne, tak sorry.Honza píše:Ale tohle se netýká problému nastoleným od J77Dural8 píše:
Já pomůžu jak můžu, zřejmě toto už ale zvládáš, o zámku jsem bohužel nic nenašel.