Chci se proto zeptat, máte někdo se STAG zkušenosti? Na prvním místě je u mě kvalita a funkčnost a ne cena, ale zase mi přijde zbytečný připlácet třeba za něco co by ani potřeba nebylo.
Díky za odpovědi

O greenfuelu vim, ale právě se mi nechce jezdit 200km daleko, tak se snažím najít nějaký alternativy. Momentálně se právě rozhoduju mezi Coubalem a greenfuelem. Proto se ptám na ty systémy co nabízí Coubal.eLzyx píše:tady se často "protěžuje" greenfuel.cz se systémem PrinsVSI a řekl bych, byť nemám osobní zkušenost, že oprávněně.
Mě kdyby ruplo v kouli (to není výpad vůči tobě) a přestalo by se mi líbit dávat 150 000Kč ročně za benzín, tak jedu jednoznačně k nim i když to mám přes celou republiku.
A máš s ním nějaký zkušenosti? Mě jde o to, že když mi vyloženě někdo řekne, kdo stím má zkušenost, Elpigaz je lepší tak si rád připlatim. Popřípadě, když někdo řekne STAG a Elpigaz ve srovnání s Prins nestojí za nic. Tak nic neřešim a jedu do greenfuelu.tomasss píše:Sel bych do elpigazu, kdyz uz tak at je tam vsechno od jednoho vyrobce...navic ma sirsi servisni sit po evrope.
Napis uzivatelovi killer, ten ma elpigaz.Ing.Magor píše:A máš s ním nějaký zkušenosti? Mě jde o to, že když mi vyloženě někdo řekne, kdo stím má zkušenost, Elpigaz je lepší tak si rád připlatim. Popřípadě, když někdo řekne STAG a Elpigaz ve srovnání s Prins nestojí za nic. Tak nic neřešim a jedu do greenfuelu.
Dík za tiptomasss píše:]Napis uzivatelovi killer, ten ma elpigaz.
Ále, jen tak tlachámeláďa píše:Očem se to tu doprčic bavíte?![]()
Tomu už jsem napsal, zatím ještě neodepsal, ale tak řikám si, čím víc názorů tím lípDural8 píše:Napiš tomu killerovi, sice to má jenom ve 125kW, ale aspoň by Ti mohl popovídat něco o spolehlivosti jako takové obecně...
Philipe i naftový auta jedou na plyn,třeba Avie.Tak to zkus...::Philip::.. píše:kdyz vy, tak ja taky do chrochta
Jj dík, to, že to blbě namontujou a nebude to šlapat tak jak má, je právě moje noční můrakiller píše:Ing.Magor: psal jsem ti SZ
systemy si myslim ze oba dva budou na urovni
spis bych se bal ze je firma zle namontuje, takze bych hledal nejakou dobrou firmu se spickovym servisem
samozrejmne co nejblize, abys nemusel jezdit kvuli revizim pres celou republiku
Tak som trochu pozeral po nete a v Nemecku su eRka vyhradne s LPG Prins. Viem ze Prins sa montoval aj do 3-litrovych Subaru Outback a Legacy...Ing.Magor píše:Tak z greenfuelu mi napsali orientační cenu 45tis. Kč. Takže když to porovnám se STAGem za 28500 a ELPIGAZem za nějakých 35000 od Coubala tak mám asi jasno.![]()
Stejně se mi tu dálku do Brna jet nechtělo
Tak co vim, tak v ČR přestavuje Subaru právě Coubal a ten používá kapalný LPG Vialle.Jozo píše: Tak som trochu pozeral po nete a v Nemecku su eRka vyhradne s LPG Prins. Viem ze Prins sa montoval aj do 3-litrovych Subaru Outback a Legacy...
No a to je zase asi cenovo uplne niekde inde ....Ing.Magor píše:Tak co vim, tak v ČR přestavuje Subaru právě Coubal a ten používá kapalný LPG Vialle.Jozo píše: Tak som trochu pozeral po nete a v Nemecku su eRka vyhradne s LPG Prins. Viem ze Prins sa montoval aj do 3-litrovych Subaru Outback a Legacy...
Jj, to je za cca 60tisíc Kč a prý kvůli kvalitě plynu u nás, se to ani nedoporučuje používat.Jozo píše:Ing.Magor píše: No a to je zase asi cenovo uplne niekde inde ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé