ke koncernovému 2.8V6 - klidně bych tomu věřil, ten motor při klidném ježdění fakt umí zajet slušnou spotřebu. Táta ho měl v Superbu 1 a na dlouhé trasy klidným tempem - to jest jedeš normálně, nepředjíždíš za každou cenu aby ses v koloně posunul o jedno místo, dával běžně za 7l. A má krásný tichý chod, musím se přiznat, že se mi líbíl víc než volvácký

Ono velký motor si bude tu samou cestu jako HTP jen užívat, zatímco HTP bude makat naplno.
jinak k riziku nákladů - ano, i ojetý benzin je riziko, ale vycházíš ze špatných premis
začni cenou, kterou jsi ochotný za auto zaplatit. no a pak se podívej, jak staré nafťáky s kolika km tam spadnou, a jak staré benziňáky s kolika km. Krom toho u atmo benzinu je skutečně minimální riziko drahých závad, dokonce ani kvalita tankovaného paliva tady moc nehraje roli, klidně benzin z JZD (samozřejmě to nedoporučuji), zatímco nafťák ježděný na pančovanou nekvalitní naftu je adept na kasičku...
já když kupoval svýho benziňáka tak za tu cenu bych měl tak o 2-3 roky starší naftu, která měla natočeno minimálně 2x tolik, ale spíš 3x.
ano, mohl jsem mít štěstí při výběru a najít parádní kousek bez investic, ale já raději sportku, tam se mi zdá šance vyhrát větší