Už tam nejezdím, ale pokud ho holky mají doma pošlu Ti ho. Si toho neváží stejně bude někde pod postelí..LukášM píše:Pánové, měl bych malou prosbičku, synovec sbírá Ferrari autíčka od Shellu. Bohužel jsem se nikde nesetkal s Ferrari 430, všude vyprodáno a objíždět benzínky jen tak se mi nechce. Kdyby mi ho někdo sehnal budu rádSamozřejmě ho zaplatím nebo vyměním za něco jiného. Díky moc
Ok, to by bylo v pohoděLukaso píše:já ho mam, ale není v krabičce...klidně ho někdy hodím tvé drahé do holešovic![]()
....?
Nespěchá to vůbec, ale díky moc za ochotu. Já nejdříve obeznámím polovolvičku, že se zase uvidíteLukaso píše:spěchá to? jezdím tam pro zboží, teď momentálně tam cestu neplánuju ( přeci jen to mam přes celou prahu ), do konce týdne tam určitě pojedu...možná dnes, zítra, pozítří nevím...? kdyby to spěchalo tak se tam dnes otočím...ty další tři chceš taky? ( mě tu akorát překáží ) . Jo jinak colt už je na vraku, ale zbyli mě fajnový přední a zadní světla, nesbíráš ty náhodou něco takovýho??
L
kdybych věděl že to je stejná kategorie jako lancer tak bych si to snad i nechalLukášM píše: btw: někdo scháněl světla na Lancera, přepošlu ti kontakt a můžeš mu je vnutit.
Uživatelé procházející toto fórum: peter cz