Pavel V píše:
čéče a kdy jsi byl naposledy na technický??? Mimochodem každý motor má svá specifika různé nálitky atd.... Jen pro info nelze zaměnit dva MAXIMÁLNĚ příbuzné red bloky 2,0 a 2,3 mají jiný tvar bloku rozměrově totožný (pokud tedy neuplatíš technickou, ale to je jiná kapitola). Chci říci že to poznají

Na jedné technické vyhnali kamaráda s jiným motorem do Gaze 69 a řekl bys že jsou stejné obsahem a liší se jen vrtáním

takže chlapci umí neboj

No, to narazil na nějakýho znalce Gazíčků....
Na technickou jezdím několikrát do roka s různými vozy....a jezdím na dvě STK. Nikdy, nikoho, nikde neuplácím !!!!
Možná Volva znají v Praze....tam trošku jezdí, ale u nás to nikdo nezná a na Sedmu vždy koukali jak marťani.....Ono celkově starý Volva budí dost pozornost........ od 850 už je normální auto....ale i s ní jsem byl 5x na STK a pokaždé tam ani nenašli ani typ motoru.....takže se na to vykašlali....
Jinak co jsem měl sedmu, tak to jsem měl papíry z roku 84 na 740 D24 na kterých jsem udělal na policajtech pouze výměnu karoserie....
A jezdil jsem 4 roky na ty papíry s 760 D24T r.v. 85 dotaženou z Reichu....a nikdy nikde žádnej problém..... všude prošla oficálně.....bez nejmenšího problémku
Takže asi tak....
Mimochodem.... chtěl bych vidět STK kde poznají ve Volvu 2,0 od 2,3 .....pokud spokojeně najdou správnej typ motoru, tak se po tom bádat nebudou.....