ten článek je z červnaTom85 píše:https://www.swedespeed.com/news/publish/Volvo_News/article_1536.html
Stačí číst věrohodné zdroje. Blbci z centrumu zase někde něco okopírovali a lidi si už pomálu rvou rodidla.
Volvo is still with Ford.
Ford nebo Volvo ?Tom85 píše:Tím pro mě tato automobilka skončila.
Tak uvidíme doufám že to dopadne tak jak píšeš jestli tak je to v p......flaksy píše:No jde i celkem o to, kde se auta budou vyrabet, kdo povede vyvoj atp. Jaguaru cinani pomohli, tak pokud to tak bude s Volvem, tak proc ne. Pokud se porad bude delat v Evrope, tak to porad bude Volvo.
Jinak znacku Volvo Ford nikdy nevlastnil. Tu vlastni ta spolecnost Volvo, co dela tezkou techniku, nakladaky atp.
nebyli to indové?flaksy píše:Jaguaru cinani pomohli
Myslim, ze nema smysl se rozcilovat nad tim, kdo DALSI Volvo koupi... Me osobne uz prodej Volva fordu dost zklamal a ve sve podstate me mrzi, ze svou uzasnou znacku svedi prodali.jou81 píše:Změna majitele tomu jedině prospěje, přibude zázemí a kapitál bez kterýho by byl s Volvem amen. Nebo snad máte dojem že se v tu ranu z Volva stane Tata a bude dělat malý m.dky? Nebo máte pocit že to číňani koupí jenom proto aby kvalitativně značku pohřbili? Nejsou blbý proboha. Takovou automobilku nekoupí blbec který neví jaký má potenciál, všechno je o penězích a taková investice se nepočítá týden.
Chápu fanatismus některých, i já jsem velký fanda,značky, ale všeho s Mírou a přihlédnutím k nynějšímu trhu
Uživatelé procházející toto fórum: peter cz