Na fotkách je na letních kolech, to jenom kvůli focení. Ty dostal až tady, stejně jako tónování zadních skel. Ještě má slíbený kšilt nahoru na zadní dveře a pak to bude dokonalý elegán.

Takze zdaju sa ti prilis tmave?na foto vypadaju tak akuratPepaMB píše:Disky jsem koupil jete od Marry. Mel tam tenkrat vic sad.
Folie hledam a hledam nemuzu ten link najit. Kazdopadne bylo do kousek od Berouna, Kraluv Dvur, u kruháče asi uprostřed města. Vedle prodavaji pouzite disky. Cena byla 3000,-. Odstin jsme si domluvili na miste podle jineho auta, chtel jsem to svetlejsi, ale kdyz jsem si pro auto sel, svitilo slunce a neprislo mi to zas tak tmave. Jakmile zalezlo, videl jsem, ze to neni v poradku, ale co uz. Zevnitr ven je videt pekne.
Takze zdaju sa ti prilis tmave?na foto vypadaju tak akuratPepaMB píše:Disky jsem koupil jete od Marry. Mel tam tenkrat vic sad.
Folie hledam a hledam nemuzu ten link najit. Kazdopadne bylo do kousek od Berouna, Kraluv Dvur, u kruháče asi uprostřed města. Vedle prodavaji pouzite disky. Cena byla 3000,-. Odstin jsme si domluvili na miste podle jineho auta, chtel jsem to svetlejsi, ale kdyz jsem si pro auto sel, svitilo slunce a neprislo mi to zas tak tmave. Jakmile zalezlo, videl jsem, ze to neni v poradku, ale co uz. Zevnitr ven je videt pekne.
Tak to se musím ohradit, bouchlé nebyly!!!já jsem na nich jezdil 2,5 roku a vůbec neházely, jen jsem po Markovi neposlal vystřeďovací kroužky.A sjetý to teda byly..ale zase za 8tis nemůže člověk čekat rokenrol...Já za ně neobutý dával dvojnásobek. Tož tak.....PepaMB píše:Rozhodně to není špatné, ale chtěl jsem trochu světlejší.
Disky byly za 8. Teda včetně totálně sjetých gum na vyhození a dva byly bouchlé, takže + 1500 za srovnání a s tím související přezutí (už jsem na nich měl nové pneu).
Né, v pohodě, jo byly odemě a korád jsem je měl u Márry a ten se postaral o to sehnat kupce....a sehnal TebePepaMB píše:Jenom abych se zorientoval - Láďo - co s tím máš společného Ty? Kola jsem kupoval od Marry. To byly Tvoje a Marra je jen prodával? Jsou to určitě tyhle?
A abychom si rozuměli - já nepíšu, že byly drahý nebo levný nebo cokoliv jiného. Koupil jsem je a to snad mluví za všechno.
Ale byl tu dotaz na cenu, tak jsem to napsal. 8000 disky, staré pneu jsem musel nechat zout a zlikvidovat. A po obutí nových pneu jsem si dal zkušební jízdu a nedalo se s tím jet víc než 70. Takže na zvedák v servisu a bylo to vidět prostým okem při otáčení kolem, že 2 disky jsou na vnitřní straně křivé. Takže zout, srovnat, obout. Možná to vylezlo na světlo boží jen proto, že jsem obul předepsané nízkoprofilové šlupky; ty původní pneu byly větší... Cena disků jsou pro mě všechny peníze, které jsem do toho musel dát, než byly ve stavu použitelném k ježdění. Kroužky také něco stály. Na to, že to jsou jen plastová kolečka stály skoro dost.
Chtěl jsem tyhle disky a mám je, jsem spokojený. Jenom těch 8 tis. nebyla finální cena.
Nějaké starší povídání a obrázky k Fordíkovi jsou tady: http://thunderbird.blogetery.com/page/2/.
Domluvenoláďa píše:Hlavně ať slouží a až jich budeš mít plný zuby tak já si je vezmu od Tebe naspátek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé