ne že by mě něco momentálně konkrétně trápilo ale prostě tak uvažuju dopředu...jezdím do T6R a ani zatím nemam extra důvod to měnit...nicméně když to tak vezmu, nejdřív jsem jezdil k Zemanovi, toho jste tady vlastně veřejně ukřižovali

L
Bavil jsem se s ním o tom, a razítko do servisky umí taky. V záruce to neni, takže si myslím že je jedno jestli budeš mít v servisce marru nebo T6R. Samože jakejkoli autorizák by při dalším prodeji vypadal líp. Ale stejně si myslím že dneska serviska pokud neni podložená zápisama v centrální databázi, je jen cár papíru.Lukaso píše:samozřejmě nic proti marrovi ba naopak...ale potřebuju něco napsat do servisky...
o tom žádnáLukaso píše:hezky dovyplňěná serviska by mohla být při prodeji cenná...
tady v Bílině máme jednu takovou hezkou skálu ... a klidně bych si to i u tebe vyzvedlhayney píše:aha. tak to pak jo. já jsem servisku vzdal. auto nedám z domu. leda pak ze skály
Kurtz i Hase jsou velmi kvalitní - s oběma rok zkušeností a žádnej problém! Hase teď navíc má vše skladem nebo z Evropy do druhýho dne! Fakt pecka... rok jsem jezdil ke Kurtzovi, ale škoda, že už nevedou tu akci Volvo Economy - takže jsem definitivně přemístil stáj na OřechLukaso píše:dali: jo to máš jistě pravdu, ale třeba v T6R mají zakázky přes kompjůtr takže když někdo vezme telefon a zavolá tam tak by mu to měli dohledat...a tím se z cáru papíru stává serviska...
mám najeto 100tkm a krom posledního servisu ve 100tkm v T6R auto jezdilo pouze k Hasemu a poslední servis u Kurtze tak si říkám, že hezky dovyplňěná serviska by mohla být při prodeji cenná...
No nic mi tam nikdy nedělali, ale když jsem řešil cvakání poloos na předku tak sice byly ochotný a závadu diagnostikovali, ale když mi řekli, že to bude za 5000Kč (náklady na díly minimun, prej nejvíc za práci, že se musí sundat náprava atd. bla bla bla) tak mě to trochu znejistilo. Pak jsem ještě zjišťoval ostatní servisy ( Zemam, T6R, HASE) a ti mi všichni potvrdili, že se to jen vymezuje nějakým lepidlem a cena komplet je v řádů stokorun. Toť má zkušenost.Lukaso píše:Máte někdo zkušenosti s Auto Palace na Spořilově??
L
HotovoLukaso píše:a admina prosím ať to přesune někam do lampárny, o všem možném, nebo kam to patří...měl jsem zatmění mozku když jsem to zakládal....
to zní dobře... a se servisem někdo?Lukaso píše:jestli myslíš na Poděbradský tak nevím, byl jsem tam 2x jednou pro nějakou prkotinu a pak přehrát češtinu...všechno bylo v pohodě, dokonce mi snad udělali zdarma diagnostiku ( no zdarma za 3 litry za tu češtinu ) vstřícní, řešili tam nějakej problém s reklamací pána s XC90 a přístup na 1 ale co se týká servisních prací tak nevím...
Přesně tak, souhlasím s Pavluňou, bydlet v Praze, jsem u něj pořád, já nemám rád, když nemohu být u opravy, nic se tak nenaučím a nepochopím.Pavluňa píše:Nevim co vsichni resite,ja bejt z Praglu tak jezdim do Dejvic k Marrovitakhle se tam ukazu jen obcas na diagnostiku
![]()
Bych chtel videt nekoho z autorizaku,jak s vama resi neco ohledne opravy v 9 vecer![]()
btw:servisku prece nemusi vyplnovat jen autorizak a hlavne,kdyz vidim znalosti tech lidi v autorizacich,tak razitko marry v servisce je pro me daleko duveryhodnejsi
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]