Takže, všiml jsem si, že auto točilo tak 5 sek, než to naběhlo a houpal se volnoběh sem a tam, chvílema se skoro dusilo. Ale vyjel jsem, za chvilku se zahřálo a vše v richtigu. Zaparkoval jsem u krámu, cca po 5ti km. Když jsem se vrátil k autu, teplota byla na optimu, ale opět se auto po nastartování dusilo, až se zadusilo, pak něchtělo natočit, pak natočilo, ale svítily snad všechny kontrolky, co mi zbyly, včetně chyby převodovky (lambda kontrolka nefunguje vůbec, ABS taky ne), pak jsem musel trošku točit motor, aby to vůbec běželo na neutrál, ale kousalo se to, jakoby jelo na 3-4 válce, prostě traktor. No nic, pak chcíplo asi ještě 2x když jsem vycouval a přeřadil ze zpátečky, a pak zase, když jsem se chtěl rozjet (upozorňuji, že mám automat, takže element řidiče můžeme vyloučit), pak se chytlo (kontrolky zhasly), odjel jsem, přijel domů, nechal motor běžet na neutrálu a nic, nejevilo žádné známky závady. Nechal ho vystydnout 2 hoďky, nakopl a zase je chování normální, zkoušel jsem zapnout/vypnout klimu, nic, normoš. Jak se k tomu postavit?
a) nikdy víc netankuj u Globusu
B) jedná se o nejakou vážnou věc