http://tn.nova.cz/magazin/auta/testy-aut/test-skoda-octavia-rs-domaci-letka.html
Vzhledem k mým cca 180ti kW maslím že spíš před skoro dvacetidukemb píše:Tak jsem zrovna, četl recenzi na novou Octavii RS.....ten motor tam vydavaj za spičku.... jeho parametry 2.0i 147kw 280N.m.....moje T4 je stara 12let a ma ještě o fous lepší parametry....kromě toho, že stejnej výkon má v obsahu 1855, tak ma 300N.m.....navic S40 je lehčí. Ztoho vyplývá závěr, že to co má škodovka dnes, mělo volvo ještě o fous lepší před víc jak deseti lety a škodovka to považuje dnes za obsolutní špičku![]()
blok? tak to ji da i htp z kopce ne?scoff píše:no jo t4 je t4
jinak T4 ji da bo rs ma blok na 200km/h a je o chlup tesi než v40![]()
Tak to mě naopak překvapilo, že už několikrát jsem dojel nějaký Volvo a místo pozdravu se týpek v něm přede mnou začal šponovat, div si nerozbil čumák o protijedoucí autoeLzyx píše:s Oktávkama už nezávodím, páč s nima není žádná sranda. Vždycky jim ujedu a ony se pak táhnou za mnou a nepokusí se předjetNuuuudaaaa
A s Volvama taky moc nezávodím, páč to není kolegiální - oba moc dobře víme, že nám to jede
Náhodou, sranda je, ale s tdi, baví mě oblakem sazí cinkajícím o přední sklo, ukazovat oktáfkáři, že svět nekončí číslem 1,9eLzyx píše:s Oktávkama už nezávodím, páč s nima není žádná sranda.
Vulva píše:Asi jsem neobjektivní, ale ještě jsem neviděl řidiče v Octavia RS, co by nebyl blb. A ve Fabia RS tuplovaný blb. To je horší než starý Golf. Když mě řidič v naftové Fabia RS začne ve 180km/h na dálnici zuřivě problikávat (maximálku přitom má někde na 185km/h), přičemž ten jeho podvozek je dimenzován na max 80km/h, tak to opravdu nechápu.
Aby ses nedivil, umí to jezdit i víc jak 170 (samo podle tacha). Otázkou je, jestli bys uvařil motor za dvacet kilometrů nebo by Ti vydržel celých 25km..::Philip::.. píše:a co potom s HTP pri 150km/h
eLzyx píše:s Oktávkama už nezávodím, páč s nima není žádná sranda...
no presneji umi i 200km/h podle tachometru. osobne vyzkouseno Praha - Kosice a zpet. nesmi ale prijit kopec, auto pred tebou nebo se jen podivat na rucni brzduhroch32 píše: Aby ses nedivil, umí to jezdit i víc jak 170 (samo podle tacha). Otázkou je, jestli bys uvařil motor za dvacet kilometrů nebo by Ti vydržel celých 25km
..::Philip::.. píše: no presneji umi i 200km/h podle tachometru. osobne vyzkouseno Praha - Kosice a zpet. nesmi ale prijit kopec, auto pred tebou nebo se jen podivat na rucni brzdu)
No jistě, proč by nejelo - za Volvem na špagátěLukaso píše:1.2 HTP a klidně ta silnější verze 200km/h cože??? jako po rovině? zase bych nepřeháněl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé