Co na to říkáte? Podle mě určitě stravitelnější zadek než sedan/twindoor. Taky si myslím, že přetáhne pěknejch pár potenciálních kupců V70. Noo a jestli jim Pië** povolí i allroada (scouta), tak naši jezedáci postoupí do dalšího levelu.

Naprosto přesně!!!selap píše:Až to uvidím naživo,možná změním názor,ale zatím to vypadá divně,jakoby bez nápadu s pocitem-tohle už jsem někde viděl a nic moc.....
Zezadu jo, pravda.dab píše:Vypadá to jak voteklá Fábie.
... dobrého málo býva...tnemec píše: A na okraj... ze stánku Volva jsem měl letos pořádnou depresi... byl to jeden z nejodfláknutějších a nejchudších stánků veletrhu. Všichni se tam snažili dávat jasně najevo, že krize je over, bude líp a na ztichlém a poloprázdném stánku Volva se bály 3 faceliftované C30, 2 faceliftované C70, jedna V70 (něco vod elektriky, nezkoumal jsem to podrobně) a XC60 R Design. Bylo mi z toho fakt hodně smutno. Ostatní navezli vše, co vyrábí a dělali show a z Volva jsem měl pocit "vybílené výlohy" obchodu těsně před krachem...
Nejlevnější Superb Kombi 1.4TSi 92kw stojí 590 000,-tnemec píše:Z pohledu porovnání V70 vs SupKombi (a mimochodem, koho z nás by napadlo, že bude někdy vůbec myslitelné uvažovat o takovém srovnání - před 10 lety se Piechovi všichni chechtali, že chce Š poslat proti V) je jasnou nevýhodou "hatchbacková" extrémně skloněná záď proti rovné zádi V70. A samozřejmě atmosféra interiéru je ve V70 na mnohem vyšší úrovni (aby ne, za 2x tolik peněz). A to je právě kámen úrazu. Výbavou nemá prakticky V70 co nabídnout, výbava SK je stejná nebo vyšší za zlomek peněz. Myslím, že zejména Mondeu SK zatopí řádně a pravděpodobně i Passatu.
Problémem Supa je to, že vychází z Golfa (je to stejná platformaBobes píše:vidím tam pár chytrých nápadů, ale ty chromy v interiéru se mi velmi nelíbí. (budíky, lišty)
zadek je seseklej.. taky se mi to nelíbí, ale chápu že někdo nepotřebuje kombíkem "stěhovat národy" jako já
trochu mi z těch fotek přijde, že je vepředu nějak málo místa, ale to se mi asi jen zdá, do superbu jsem se pokud vím vpředu vešel.
Ano, staré TT mělo podvozek z Golfa, ale starý superb neměl podvozek z golfa... ten byl založen na passatu, který byl jiná platforma než Golf. V tý době dělali platformy bez možnosti zásadní změny rozvoru... dneska už to maj jako Ford.. podskupiny, ale variabilnější...Lukaso píše:zvláštní, někdo mi říkal že audi TT má taky podvozek z golfa...? nějak si neumím představit jak se TT nafoukne na superba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé