Ve Volvu v Průhonicích mi řekli, že to nelze... což se mi nechce věřit

https://www.spritmonitor.de/en/detail/305200.html
dík za info
to nedělám... ale jak říkám, tohle je výsledek roku ježdění a 10 plných letních nádrží.... jezdím různě, ne pořád tu samou trasu...Lukaso píše:a zkoušel si porovnat vzdálenost kterou si ujel reálně a kterou ti vyhazujou budíky? podle navi, cedulí já nevím....
205 55/R16... předpisový pneu... a jinak když to přezouvali, myslíš, že to nezkontrolovali? Zrovna dneska jsem byl na servisním intervalu ve Volvukoch píše:snad jedine co jde udelat je nastavit na diagnostice v rj aktualni a spravny rozmer pneumatik co mas na voze...
"u novejch modelu"... jsem ja novej model?marra píše:u novejch modelu je nastaveni rozměru pneumatik pro palubni počitač resp. pristrojovku, SW zaležitost, proč by to měli kontrolovat?????
z čeho usuzuješ,že do 70 l nádrže naleješ víc než je její objem?koch píše:to je normal ze do nadrze nalijes vic u vetsiny aut...
Moje ridicska praxe je urco daleko kratsi nez ta tvoje,ale i za tu dobu jsem se s tim uz nekolikrat setkalksw píše:z čeho usuzuješ,že do 70 l nádrže naleješ víc než je její objem?
to se mi za mou dosavadní řidičskou praxi ještě nestalo,leda,že bych měl nádrž děravou.
A to bych asi velmi rychle zjistil.
pristav mi cisternu a ja ti ji do te nadrze klidne pres noc natankuju celouHarry píše:OT: z toho vyplývá, že na kamionu s nádržemi na 1100l je možno natankovat kolik???
no tak ono na mikrolitry ten udaj presny neni, ze jo... no a kdyz to davas po hrdlo, i to potrubi ma nejaky ten objem, no a tak...ksw píše:
z čeho usuzuješ,že do 70 l nádrže naleješ víc než je její objem?
koch píše:jinak uz jako male decko kdyz jsem chodil tatkovi do hospody s konvickou pro cepovane, tak jsem obdrzel do dvoulitrove nadoby az po okraj 5 piv
Když jsem byl úplně na suchu (úplně úplně, tak že jsem na benzinku dojel na laně) tak jsem dostal do nádrže kolem 68 litrů (+/- nějaká desetinka už přesne nevím). Bylo to po první vypnutí pistole. Počítám, že ty dva "chybějící" litry byla asi pěna nebo tak něco, že pistole už vypla.Harry píše:já jsem na první měřený nádrži měl PC 5,1l, skutečnou zřejmě 6,2l podle tankování od plna do plna. ale zaráží mě, že jsem dotankoval 72,02l, měl jsem za to, že nádrž má objem pouze 70l a to tam ještě troška byla... jestli nebude problém spíš v ziskuchtivosti čerpaček
jako proc ne... vyndas tu rj... je to tam nalevo v rohu dolu... pak vemes kladivo a poladis to tak jak jen chceslookass_V70 píše:Téma topicu: V70 II D5: jde ručně polaďit spotřeba v ŘJ?
v poho... jen je mi divný, že mi ve Volvu řekli, že to nejdekoch píše:...ted vazne... to o cem se bavime poladis jen na diagnostice...