Hledal sem tady ve foru, ale našel sem jen, že někdo má nebo měl vypnutej klakson kvuli podobnýmu problemu, ale nic bližšího. Nevíte někdo čím to může bejt? Nějaký čidlo? Co přesně znamená ta hláška? Dík!
d.
Nevim. Jak to zjistim? Jakou ma otresovej sensor souvislost s teplotou?jou81 píše:Má tvůj alarm otřesovej senzor?
Hmm, logika vtom je. Ted jeste zjistit jestli tam ten otresovej senzor mam nebo ne, abysme mohli tvoji teorii potvrdit nebo vyvratit. Nevite nekdo, kde mohu zjistit jakej presne alarm v aute mam (je tam origo od Volva)?jou81 píše:Pokud je opravdu vysoká venkovní teplota jak píšeš, a pokud máš auto vybaveno vyvětráváním, může právě spuštění ventilátoru vybudit otřesový senzor. Ale je to jen moje domněnka, mám otřesový senzor dodělávaný a přesně tohle mi to v létě dělalo - dokud sem ten senzor nepřemístil.
Ale taky to může být úplně něčím jiným
Ne nemel. To by mi tam nelezly jen mouchyjou81 píše:A ještě mě napadlo, neměl jsi v tom horku otevřené okno? Pokud máš hlídání vnitřního prostoru mohl ti tam vletět hmyzák.
Doufam, ze vzime pri poklesu teploty pod 0, to delat nebude. To uz by bylo mockoch píše:Ja som mal podobny problem na 40tke akurat ze s kamennou presnostou vzdy ked klesla teplota pod nulu. Ale nebol to original alarm. Vyzera to byt common bug. Skus sa popytat po autorizakoch a pokial mozno viacerych aby si znizil moznost "kecov" a zvysil sancu na spravnu diagnozu a pripadne riesenie.
Zeb píše:Já mám v autě hlídání vnitřního prostoru a jeden čas mi vždy auto houkalo mezi 10 a 11 večer. Měl jsem tam poloprázdnou PET láhev s vodou a jak se ochladilo, vzduch se scvrknul, láhev se prohla a alarm začal ječet. Nemáš v autě taky nějakou takovouhle blbost, která se může horkem pohnout (pokud máš vnitřní pohybový alarm - zkus si trochu stáhnout okýnko, zvenknu zamknout dálkou, až lupne v zámcích - aktivuje se dead lock, tak strč skrz okénko ruku a uvidíš, zda začne ječet, nebo tam pohybový alarm nemáš).