Volvákom zdar, na Slovensku zvlášť
Zdá sa, že stojaté vody v tejto oblasti sa asi konečne pohli. Doteraz som na Slovensku o žiadnom VOLVO vrakovišti nevedel ( ak nejaké poznáte, šup sem s ním ). Nejaké nie-volvo vrakáče som našiel na: http://www.vrakoviska.sk/
Zdá sa však, že tu v Žiline začína jedno vznikať . Rozbieha ho pán Juraj Molnár, robil niekoľko rokov v Prahe na VOLVO vrakovišti a zatiaľ by požadované diely vozil odtiaľ . Pri objednávke je zatiaľ nutná záloha 50%. Na tom či požadovaný diel existuje a na cene sa dohodne predom. Zastihnúť ho môžete : AUTO BOLO AUTOVRAKOVISKO, Kragujevská 39, 010 01 Žilina ( BOLO je meno majiteľa ), alebo Taraba vrakovisko, Rosinky. Tel. číslo na p. Molnára: 0918 173 683
Čo sa týka servisov, v Žiline je už nejaký čas autoservis VOLVO (no ono je to vlastne FORD, ale hrajú sa tam aj s VOLVAMI ), ale tam ísť zo starým vozom je dosť o ničom (drahé a na staršie vozy zvyčajne nemajú techniku a ani " fortieľ " ), ale možno to niekomu pomôže:
VIP Auto, s.r.o.,Pri celulózke 3631,010 01 Žilina,Tel. - predaj: 00421 41 5005 630, servis: 00421 41 5005 629,Fax: 00421 41 5005 632, E-mail: vipauto@vipauto.sk
Na našich "starších" VOLVO miláčkov sa mi zatiaľ zdá ako najvhodnejší servis: UNICOM , Pod dráhami 16, 960 01 Zvolen, tel. 045 532 17 21, 045 532 39 72, E-mail: volvo@unicom.sk
A samozrejme ak o nejakom "dobrom" servise či vrakovisku s VOLVO tématikou viete, napíšte to sem. Niekedy to môže byť "za rohom", ale pokiaľ Vám ho niekto neporadí, tak vlastne pre Vás neexistuje
Žeby konečne VOLVO vrakovisko aj na Slovensku ?
- Autor
- Zpráva
-
Čaute volváci
tak by som chcel upozorniť, že na západnom Slovensku (Nitra) jedno Volvo vrakovisko už dlho funguje. Nájdete ho na stránke http://www.volvodiely.sk. A neorientujú sa len na predaj použitých náhradných dielov, ale aj nových od firiem ako je Skandix a Scantech (sú jediným oficiálnym distribútorom na slovensku) a samozrejme aj OE (original equiment) Volvo. Takže už netreba dávať pozor na kurz Českej koruny a drahého poštovného ak ste objednávali od p. Kučeru.
Ja som dlhoročným spokojným zákazníkom. p. Fazika (majiteľ) je veľmi seriózny a priateľský. Keď prechádzam okolo Nitry a zrovna nič nepotrebujem aj tak sa zastavím na kávu a porozprávame sa o Volvách a novinkách okolo nich a čo a ako by sa dalo vylepšiť. Najskôr sa orientoval iba na S/V40 ale rozšíril sortiment aj o ďalšie modely. Väčšinu dielov má skladom takže vždy odídem s nejakým dielom, na ktorý si spomeniem, až keď si prezriem regále s náhradnými dielmi. Dokonca sa mi raz stalo že som si kúpil od nich servočerpadlo a nakoniec som zistil, že to moje je dobré ale bola zlá napínacia kladka. p. Fazika mi diel ochotne zobral naspäť a v jeho cene som si vybral iné náhradné diely, ktoré som potreboval.Takže môžem len doporučiť.
Ideálne je si dobré dohodnúť termín stretnutia telefonicky a prísť si po diely osobne, ale zasiela aj na dobierku cez kuriérske služby.
tak by som chcel upozorniť, že na západnom Slovensku (Nitra) jedno Volvo vrakovisko už dlho funguje. Nájdete ho na stránke http://www.volvodiely.sk. A neorientujú sa len na predaj použitých náhradných dielov, ale aj nových od firiem ako je Skandix a Scantech (sú jediným oficiálnym distribútorom na slovensku) a samozrejme aj OE (original equiment) Volvo. Takže už netreba dávať pozor na kurz Českej koruny a drahého poštovného ak ste objednávali od p. Kučeru.
Ja som dlhoročným spokojným zákazníkom. p. Fazika (majiteľ) je veľmi seriózny a priateľský. Keď prechádzam okolo Nitry a zrovna nič nepotrebujem aj tak sa zastavím na kávu a porozprávame sa o Volvách a novinkách okolo nich a čo a ako by sa dalo vylepšiť. Najskôr sa orientoval iba na S/V40 ale rozšíril sortiment aj o ďalšie modely. Väčšinu dielov má skladom takže vždy odídem s nejakým dielom, na ktorý si spomeniem, až keď si prezriem regále s náhradnými dielmi. Dokonca sa mi raz stalo že som si kúpil od nich servočerpadlo a nakoniec som zistil, že to moje je dobré ale bola zlá napínacia kladka. p. Fazika mi diel ochotne zobral naspäť a v jeho cene som si vybral iné náhradné diely, ktoré som potreboval.Takže môžem len doporučiť.
Ideálne je si dobré dohodnúť termín stretnutia telefonicky a prísť si po diely osobne, ale zasiela aj na dobierku cez kuriérske služby.
Favorit 136L
Audi 5000, US verzia 100-ky, 2,3l, 100kw, full výbava - Dovoz z USA
Súkromné: Volvo V40, 2.0 benzín, B4204S, 16V, 103KW, rok výroby: 1999
Služobné: VW Caddy, 1,9TDI, 77kW, rok výroby: 2009
Bolo:
Favorit 136L
Audi 5000, US verzia 100-ky, 2,3l, 100kw, full výbava - Dovoz z USA