můžu se zeptat, zda-li jde nějak jednoduše (mnou :prace: osobně

Vím, že u některých vozidel to jde, tak jsem zvědav, jak na tom jsem já

Pepa
Ne.luckybeef píše:můžu se zeptat, zda-li jde nějak jednoduše (mnou :prace: osobně) deaktivovat a opět aktivovat airbat spolujezdce?
osobně ti to ani nedoporučuju:luckybeef píše:Ptám se, páč bych chtěl ve předu vozit malou a mám tam airbag, tudíž ji tam dát nemůžu.
Nebo rovnou kojitLachtan píše:když vidím některé maminky za volantem, jak mají dítě na přední sedačce a snaží se stíhat řídit a ještě dítěti podávat hračky, či jej krmit
A co na něm vidíš?luckybeef píše:No, říkal jsem si, že když jedu sám, je lepší, když na prcka vidím... Pokud to ale jednoduše nejde, tak to řešit nebudu a dítě bude vzadu.
Obdivuju tvé nervy... A co žena, neměls pak doma peklo?Lachtan píše:Lachtáně jezdilo vždycky vzadu a sama - po nějaké době si zvyklo a byl klid (a když ne, tak bylo volume doprava)
ty mám jak řetězyluckybeef píše:Obdivuju tvé nervy...
jenom trošičkuluckybeef píše:A co žena, neměls pak doma peklo?Já když jsem naší malé pustil nahlas mého oblíbeného Ozzyho, Stinga a jiné, tak jsem dostal za uši, že dítě není hluché, apod... A musel jsem hudbu ztlumit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé