jarek.krizan píše:Jde o to , které repro měříš. Nevím z hlavy jaké jsou výstupy z rádia, nebo zesilovače, ale některé repro jsou i paralelně zapojené.
No zmeral som samostatne repro.. (tj. odpojene len repro na priamo, konkretne je to z predných dverý - S80 a radio HU-401) ..na magnete je nálepka 6ohmov... a na tom plastovej konštrukcii - obale je nalepka 8ohmov.. tak si vyber..
Ale ked sme ho zmerali tak ukazovalo 4,5ohm zhruba...
Zmeral som pre istotu aj obyčajny 4ohmovy reprak a ten mal 3,8-3,9 ohma...
Takže može byť že má tych 6ohmov..?!
Celkovo to hraje dobre v tom aute i ked mám základ HU - 403...
Zvážil som že repro len tak meniť bude problem... chcel som zachovat orig. repro už iba kvoli tým kolískam že klasicke tam nedám musel by som vyhotovit pre každú zvlášť kolísku...
Chcel som tam napojit vysúvačku 7" LCD (radio) a prípadne aj na strop... (opierky nie... do sedačiek zasahovat nechcem... :neutral: )
...pohrat sa zo zvukom niečo s podporou priestorového zvuku..
...prípadne dorobit dalšiu radu repro do 5 dverý (asi nejaké mále kvoli váhe)
...Nejaku tubu alebo kocku alá subwoofer to nie.. :neutral: ked už pekne zakombinovať schovať pod tapacírung... (najidealnejšie asi pod zadný bočný...
Najidealnejšie riešenie by bolo prehádzať celú aparatúru z nejakeho vraku aby sa zachovala originálnosť... v T6 som mal radio HU-801 alebo 803 teraz neviem.. + TV a NAVI (síce iba CD) a bolo to o niečom inom... hotová koncertná sien....