Jeste jednou i ode mne: Presto, ze jsem neplanovane vynechal zaverecny vecer, bylo to super super super! Diky vsem, kteri to v cele se Zdenkem organizovali.
jó, bylo to perfektní. Jsem rád, že jsem spoznal partu skvělých lidí, s kterou jsem se nenudil ani minutu! Na příští ale s rodinkou.
Velký dík Zdeňkovi, Honzovi, Blondýně, kteří se o nás královsky starali, a v podstatě všem, s kterými jsem si užil hezkej víkend.
To Lachtan: kdo fotil ten kemp a kdy? Je mi totiž divné, že tam je ten rozstříhaný žigulík.
Lachtan dorazil dnes kolem půl jedné odpoledne. Napřrd nás vyrušila nějaká vážka a nakonec zjistili že to na nás mává a tak jsme si přiřadili Lachtanovo nik a byli jsme doma. Udělal pár přeletů zamával jak ručně tak i křídly a zmizel. Lachtane škoda že to nevyšlo o den dřív. Ale i přesto je to super pohled.
Taky se přidávám s velkým poděkováním všem, v čele se Zdeňkem, co se zasloužili o skvělou organizaci a hezký program!! Moc jsme si to užili!!
PS: Karel s Fandou Nedvědem byli super!
Honza píše:Lachtan dorazil dnes kolem půl jedné odpoledne. Napřrd nás vyrušila nějaká vážka a nakonec zjistili že to na nás mává a tak jsme si přiřadili Lachtanovo nik a byli jsme doma. Udělal pár přeletů zamával jak ručně tak i křídly a zmizel. Lachtane škoda že to nevyšlo o den dřív. Ale i přesto je to super pohled.
:? Bohužel nejsem až zase tak dokonale pánem svého času, ale i tak jsem rád, že jsem tam alespoň někoho odchytil
...ale slibuju na čestné Lachtaní, že se příště polepším
Tak se také přidávám s poděkováním. Zdendo a všichni ostatní, byla to paráda.
PS: Náš malý Volvista nechává pozdravovat a prý se moc těší na příští sraz a všechny ty malé Volovistky, které letos nedorazily.
Taky bych se rád přidal k poděkování všem, kdo se podíleli na pořádání tohoto "mini" srazu Hlavně děkuju Blondýně, Zdeňkovi, Honzovi, a všem ostatním, kdo se tam o mě starali. (gulášek vybízel k obžerství) Nemělo to chybu.
Byla to bomba - moje prvni Volvi akce spojena se spanilkou, a musim rict ze z organizacniho hlediska mi vse prislo naprosto perfektni a i moje draha polovicka uznava ze akce byla uplne supr a vysoko nad jeji ocekavani
Takze moc moc moc dekuji vsem lidickam kteri na tom maji jakoukoliv zasluhu...jste machri :prace: