Mělo být "...že turbíny žerou jen o málo víc než atmosféry...", omlouvám se a děkuji Jarkovi za upozornění.hroch32 píše:...že turbíny žerou jen o málo míň než atmosféry...
Děkuji napsal jsi to úplně do detailu, tak jak to jeDural8 píše:Ja si nemyslim ze by 166kW jelo vyrazne lepe nez 155kW, a jestli se nepletu tak Jirkaaa si dokonce italsky dvoulitr nechal kvuli spotrebe, ktera je o poznani nizsi nez u silnejsiho bratricka.
Kazdopadne bych to tak nemoralizoval a spis si rekl :
- Chtel naftu aby to nezralo ale jelo. Neexistuje. V S80 z tehle let a za tyhle prachy bez sance.
- Chce aby to jelo. U benzinu tim vyrazujeme atmosfericky 2.4 20V.
- Ale aby to zase az tak nezralo. T6 a 2.9 jdou ven ze hry.
- Diky tomu ze nam tu zbyvaji jakesi oturbene kompromisy, proc se nedivat na ne? Jasne, nikdy to proti predstavam nebude to presne, ale muze se jim to alespon blizit. Kdyby se do S80 davala 2.4 147kW s nizkotlakym turbem jako do S60, byl bych jednoznacne pro tuto volbu a verim ze i clovek hledajici kompromis mezi slusnyma jizdnima vlastnostma co se pohybovani tyce a zaroven rozumnou spotrebou by byl spokojen.
Ani není..markoo11 píše:podla mna najoptimalnejsi model a to 2,9i v manuali ale najst tuto kombinaciu v zachovalom stave s neznicenym interierom to je snad nadludska uloha...
Mal a mám... som na takého veci strašne pedant... najprv musí byť dobrý tech. stav, potom int. a nakoniec ext. .. toto su moje zásady..markoo11 píše:fakt?zo 401 s80tok rocnikov 99-03 na mobile.de su v ponuke 2.9i s manualom iba 4!! (dneska), mozno jedna-dve na slovensku a v CR dokopy? no proste si mal stastie ... (a to este neviem ci si mal zachovaly interier a podobne
Ale to je cenově, už trochu jindeSibr píše:Já bych viděl jako ideál 2.5T 154Kw a ten buď s manuálem nebo automatem to záleží na tobě, jo a dělalo se i AWD provedení![]()
Je ověřený, spolehlivý a jeho provozní náklady jsou ideální a hlavně má dobrý potenciál pro úpravy
Já si myslím, že na benzín to má už dost nalítané, ale je fakt pěkná.BaDDog píše:Ak ti mám dat radu išiel by som do tejto konkretnej...![]()
Interier je na parádu...len ja moc nemusím tmavo zelenu... ale to je vec názoru... :neutral:
Cena je priajtelná a zas vzhladom na tu farbu je to metla a ta pekne hraje-leskne na slnku...![]()
http://www.tipcars.com/basic/karta.php?kf=1528&ki=0574&amb=E&tn=Volvo%20S80%202.9i&odkud=T&Lang=sk&ver=1241457520000
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé