tak jsem si trošku hrál, našel jsem v garáži ve skříni gumové zástěry na Peugeot 405 (ještě originál zabalené, zřejmě někde zbyly...

Myslim, že výsledek je docela ucházející... :mrgreen:
naprostá bombakV8ba píše:Zdary,
tak jsem si trošku hrál, našel jsem v garáži ve skříni gumové zástěry na Peugeot 405 (ještě originál zabalené, zřejmě někde zbyly...) a zjistil jsem, že pěkně pasujou i na 760
Nitroředidlem jsem smyl nápis 405, pohrál si trošku v Corelu, vytisk na papír nápis 760 a ten jsem vyřezal do obyčejné průhlené lepenky, kterou jsem předtím nalepil na zástěrku. Odlepil vyřezané číslice a nastříkal, respektive sem neměl sprej, tak jsem to nabarvil opravnou tužkou na lak. A přes to jsem dal vrstvu čirého laku.
Myslim, že výsledek je docela ucházející... :mrgreen:
Díky! Bohužel tě zklamuneuman zdenek píše:naprostá bombanemáš v garáži ještě jedny zástěrky na pažouta :?: prosím, taky po nich pasu
Honzo,mysli taky na mě prosímDrtic píše:Ja bych bral spis napis VolvoA jdu shanet zasterky na pazouta
Apropo nevite nekdo, z kteryho auta by pasovaly na predek?
Já ti nevim, ale v barvě mi přijdou takový moc nápadný...trapiz píše:dík dík foto stačí když se hoděj do bary tak by to nemuselo být špatné a hlavě funkčnost ..