Jo z 850/x70, viděl jsem to na pár sedmach ve Švédsku.tomasss píše:Loketka slusna prace, to je z 850? Jen presroubovany na drzaku, nebo neco pracnejsiho? To zacvakavani vpredu je stejny?
no to je pravda, taky tam ma misto cigaretovyho zapalovace ma rtenkuLukášM píše:Pěkný kousek, škoda jen, že červené kombi je pro holky
No pán i celá jeho rodina se loučili těžce. Říkal mi, že mu s tím autem vyrostly v podstatě i děti a brali ho jako člena rodiny.neuman zdenek píše:Ty volve Kubajs, to je nádhera![]()
![]()
moc pěkný, doufám že nebudeš línej dorazit v Květnu. Trochu se rozepiš o histerii auta a jak se stím dědeček loučil a ták, mám to za sebou se Sojkou, bylo to dojemné loučení.
No něco hodně podobného jsem zažil taky tam, také u Mnichova, jednání super a hodně férové, žadné vytáčky, prostě nic. Co mě nejvíc dostalo, převod auta a věci s tím spojené, převozky které se vyráběli, pojištění a tak, čuměl jsem jak pukkV8ba píše:Díky za ohlasy
No pán i celá jeho rodina se loučili těžce. Říkal mi, že mu s tím autem vyrostly v podstatě i děti a brali ho jako člena rodiny.neuman zdenek píše:Ty volve Kubajs, to je nádhera![]()
![]()
moc pěkný, doufám že nebudeš línej dorazit v Květnu. Trochu se rozepiš o histerii auta a jak se stím dědeček loučil a ták, mám to za sebou se Sojkou, bylo to dojemné loučení.
Historie je celkem zajímavá. Koupeno 30.12.1997 přes diplomatický prodej v Bonnu, poté ježděno v Anglii, kde pán pracoval a bydlel. Po roce ,,importováno,, zpět do Německa. Pak se pán ještě 4x stěhoval v rámci celého Německa až skončil v malé vesnici kus od Mnichova.
Na servisu a údržbě se nešetřilo, co bylo potřeba se udělalo, respektive nechalo udělat. Ale po posledním stěhování pánovi došla trpělivost s místními servisy, na které nadával, že všichni jen mění, on jen platí a nikdo neodhalí skutečnou závadu. Takže se rozhodl auto prodat.
Prodej proběhl víc než ukázkově a já jsem z toho byl v šoku. Žádné skryté vady, absolutně otevřené jednání, vše bylo v podstatě tak, jak mi pán dopředu popsal... Prostě jsem tam přijel a i když jsem věděl, že motor bude na výměnu, nebylo o čem diskutovat.
Dostal jsem k tomu i brožuru, se zaškrtanou příplatkovou výbavou, z toho jsem měl snad nějvětší radost
Ale nějaká práce na tom ještě je, vychytat pár drobností a doladit vše potřebné, aby to bylo bez chyby...
Mrzí mě na tom jediná věc, že pro mě u volva není vyššího levelu než devítka posledního modeljáhru![]()
LukášM:
Výrobu převozek znám, mě při poslední koupi auta v Německu dostalo: tady máte klíčky, běžte si to vklidu projet já si zatím dám snídani. Zas až tak strašný jméno nám naši spoluobčani zatím v Německu vytvořit nestihli.neuman zdenek píše:Co mě nejvíc dostalo, převod auta a věci s tím spojené, převozky které se vyráběli, pojištění a tak, čuměl jsem jak puk, za hoďku jsme jeli na Prahu.