A je zcela pojízdná a jede jak ďas....
Jo a ty krumply co stojijó okolo mýho volví,tak těch si moc nevšímejte

Jo jo Zdéňo...ale jsou to krásný starostineuman zdenek píše:blahopřeji,ty volve to na tom se ještě húř než já s Matyldou
Není to tak hrozný jak to vypadá...Má to zrezyvělé akorát plechy u prahů,ale prahy jsou v poho.Jinak sem tam povrchová rez.doktor píše:Popravdě, vypadá katastrofálně, ale jestli je motor ok, tak to je dobrý začátek. Přeju hodně síly, pevné nervy a štědré sponzory
Pokud to není tajné, kolik ten vrak stál??láďa píše: Není to tak hrozný jak to vypadá...Má to zrezyvělé akorát plechy u prahů,ale prahy jsou v poho.Jinak sem tam povrchová rez.
Veškeré chromy jsou v cajku, teda kromně přední masky.
Ale mám z ní aj tak radost , páč je to o kusu a né o tom v jakým je to stááávu ne?![]()
Po všech zjištění cen, lakýry a dílů od Kučery rozpočet na renovaci není tak velkej...
A dík Al-pačínovi on ví za co![]()
![]()
I když mně někdy pěkně vytáčí![]()
věřte nebo ne, vrak to není, i když to podle fotek vypadá..technicky je naprosto v pohodě - myslim motor, podvozek, převodovka, akorát stál pár let na dešti a byl focenej mizerným foťákemmartinopel píše: Pokud to není tajné, kolik ten vrak stál??
Tak rozborka proto,že překáží v garáži a radost jsem měl,ale byla to jen citová náplast než bude P1800...pekelnik píše:taky gratuluju k přírůstku a přeji štědré sponzory. Mel bys jet v létě na VROM do švédska. Jistě by sis tam vybral nějaké díly na 1800S.
Jak to vypadá s 244. Co ten podpis - rozborka???? Měl jsi z něho dost nedávno docela radost...
Děkuju, fotodokumentace bude,všechno bude mamimr1 píše:P1800 se mě osobně jeví jako jedno z nejkrásnějších aut. Je velice originální. Držím palec!A prosím!!!! Určitě to chce fotoreportáž, průběžně s celé renovace. :prace: Už teď je to nádherná kára!
A japa to mám zjistit? Ty jsi takovej aiťák tak mi to skóókni..eLzyx píše:Už jsem ti to láďo říkal, ale pro rozpoutání diskuze ... k těm zadním lemům. Zjistil bych si, zda je to origo úprava od IpdUsa a pokud ano, tak bych je zachoval.
Gratulujiláďa píše:A japa to mám zjistit? Ty jsi takovej aiťák tak mi to skóókni...
Já vím ,že je jich tam spoustu,ale nevím jestli je to original nebo si to někdo zbastlil doma v garaži...Honza píše:Ty zadní lemy jsou nabastlený takže pryč s nima, možná pod nima budou původní.
V papírech je r.v.1961 a uvedeno do provozu 1964...A je tam P1800S.Ale ještě to zkouknu...wickey píše:panove technicka - budto P1800 nebo 1800S
jelikoz pises, ze je to 1961, tak je P1800.. ale chybi tomu znak na C sloupku, ma to kola z 1800S (1965)..
napis kdyztak i do sz chassis cislo a rozkodujem co to ma byt
jo a btw neni snad takovy problem do ipdusa napsat, ne?
Myslím, že dobrý motor neznamená dobrý základ pro renovaci. Jelikož se jedná o 4válec, celkem běžně dostupný, tak ani jeho GO by nebyla problém. Ovšem u některých méně obvyklých a technicky náročných víceválců je stav motoru důležitý.doktor píše:Popravdě, vypadá katastrofálně, ale jestli je motor ok, tak to je dobrý začátek. Přeju hodně síly, pevné nervy a štědré sponzory
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé