Tohle jsem nějak nepochopil, jak funguje v palubním PC ukazatel průměrné rychlosti. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak došel u mě k asi 43 km/h? To se do toho počítá i doba, kdy parkuju nebo co?raolsa píše:Tak to to celkem honíš, já se horko těžko dostávám nad průměrnou 42 - 45 km/h.
To mi rekni jak to delas. Ja se s timhle motorem pod 8 litru nedostal. A ve meste jezdim tak za 13. Cisla jsou z PP, nikdy jsem to sam nepocital. Je mozne, ze PP keca? Odpovida to tomu co je v technicaku.old.fashioned píše:tak ještě jedna - V50 2,4i: ČR - SRN tam a zpět, 600 km, řidič + 40 kg nákladu, lehká noha, ale žádná trapárna, cca 10 předjetí za využití top výkonu, rychlost pouze povolená, průměrná spotřeba dle PC i dotankování: 6,5 l/100 km
obecně vzato, dobrý technický stavneplatnyudaj píše:
To mi rekni jak to delas. Ja se s timhle motorem pod 8 litru nedostal. A ve meste jezdim tak za 13. Cisla jsou z PP, nikdy jsem to sam nepocital. Je mozne, ze PP keca? Odpovida to tomu co je v technicaku.
Ty máš C30 / S40 / V40 / V50 ?Shadow píše:Rovných 5 l, průměrná rychlost 47 km/h dle palubáku, nevím, jak na to přišelPřed Vervou to bylo tak o 0,4 l víc.
Je zajímavé že měřič paliva sčítá každou vteřinu ale u průměru rychlosti to měří od stálé nuli po max a dělí 2.Proto těch 47km a pod.Shadow píše:Rovných 5 l, průměrná rychlost 47 km/h dle palubáku, nevím, jak na to přišelPřed Vervou to bylo tak o 0,4 l víc.
to je celkem na prd, když někde zastavíš na 2,3 minuty a necáš běžět motor, nebo nastartuješ a jdeš oškrábat auto, tak to klesá strašně rychle a můžeš jezdit 130 a stejně si furt na takových hodnotách...udatný bohatýr píše:Je zajímavé že měřič paliva sčítá každou vteřinu ale u průměru rychlosti to měří od stálé nuli po max a dělí 2.Proto těch 47km a pod.Shadow píše:Rovných 5 l, průměrná rychlost 47 km/h dle palubáku, nevím, jak na to přišelPřed Vervou to bylo tak o 0,4 l víc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé