Což tohle napsat do podpisuVB píše:S40T4 1999 s automatem

Nastavení/podpis
KRTEK píše:To je hodně dobrý =D> .Deshi píše:Zdar přítomní:-)
omlouvám se, jsem tu nový, zatím se jen rozkoukávám:-)
Mám V40, 1,9, TDi r.v. 2002 a zatím se mi daří jezdit kolem 5.0l
Chtěl jsem se zeptat jakou máš průměrnou rychlost na nádrž?
KRTEK píše:To je hodně dobrý =D> .Deshi píše:Zdar přítomní:-)
omlouvám se, jsem tu nový, zatím se jen rozkoukávám:-)
Mám V40, 1,9, TDi r.v. 2002 a zatím se mi daří jezdit kolem 5.0l
... ne, na 95tku.VB píše:Takovou spotřebu jsem docílil, když jsem jezdil ostřeConan píše:Tak poslední spotřeba 11,6l/100Km.. Jezdíš na 98 oktanů ?
Mám stejný tip motoru a jsem rád,že jsi mi potvrdil spotřebu.Já taky jezdím kolem 5,5l,ale teď jak začíná zima tak to jde nahoru což bych řekl že je normální.Jak jsi na tom ty?Deshi píše:KRTEK píše:
To je hodně dobrý =D> .
Průměrnou rychlost na nádrž nesleduji, a nijak neomezuji,
a abych to doplnil, tak nižší spotřeby většinou dosahuji, pokud mám na sedadle spolujezdce nainstalovaný zvukový omezovač rychlosti
![]()
A bohužerl, můj omezovač rychlosti je mooooc aktivní :smt064
No abych to upřesnil, tak zhruba jedna z pěti nádrží je taky 98čka.VB píše: Já jezdím na 98 nebo 100.
jak tohle můžeš napsat.když jeden aten samej ůsek 100km , pojedu průmněrnou rychlostí 65km/h tak budu mít spotřebu 6.5.a když už budu na tom samím ůseku průmněrnou rychlost 95km/h tak už tam buidu mít 8.5l/100km.to už jsme se učili na základní škole,ale třeba jsi zrovna chyběl.Honza píše:Co tím vyřešíš. Průměrná rychlost nemá zásadní vliv na spotřebu.KRTEK píše:
To je hodně dobrý =D> .
To je mi jasný. Nezabývám se průměrem na nádrž ani průměrnou rychlostí na nádrž. Průměrná spotřeba je pro mne alespoň po ujetí 10 000 Km a víc. Kdy už je to skutečně průměr celkovýho ježdění za všech podmínek.black hawk píše:jak tohle můžeš napsat.když jeden aten samej ůsek 100km , pojedu průmněrnou rychlostí 65km/h tak budu mít spotřebu 6.5.a když už budu na tom samím ůseku průmněrnou rychlost 95km/h tak už tam buidu mít 8.5l/100km.to už jsme se učili na základní škole,ale třeba jsi zrovna chyběl.Honza píše:Co tím vyřešíš. Průměrná rychlost nemá zásadní vliv na spotřebu.
Cau Honzo,Jean píše:No jo, ale Ty máš špatnej termostat. Mělo by to jít dolů.