Jezdim na hranicich limitu (predepsanych), malokdy pomaleji..
btw .. obcas mi noha s plynem ujede, ale snazim se to omezovat..
gaster píše:Ked uz sa tu tolko spomina spotreba podla palubneho pocitaca, neviete niekto nahodou ci je mozne do S40 palubny pocitac prirobit, pripadne kde? Mam tam len display, ktory mi ukazuje teplotu
myslím, že seš na tom hodně dobře https://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/51-Volvo/464-V50.html?fueltype=2&power_s=103pipV50 píše:Tak já stále za 8,5 l/100 km. Souhlasím s tymonem, drandím většinou pohodová, poklidná jízda, avšak vůbec se nebráním protažení motoru, podřadím a točím k pětitisícům, aby mi tam pod tou kapotou neusnul. Ten zvuk miluji. Těch pět válců je paráda. Lidi kolem mě si musí myslet, že jsem nějaký mentos, jak se za tím volantem culím.Škoda, že my benzínoví jsme tady v menšině. Zajímalo by mě jak to žere jiným dvačtyřkařům.
Proč by jsme tě zabíjeli ?Lukaso píše:a teď mě asi zabijete
mě tenhle celej topic přijde uplně k hovnu...pokud hledám spotřebu ke konkrétnímu autu s konkrétním motorem tak je to záležotost tak na hodinu a na to se každej vykašle....
nešlo by to udělat nějak jinak? nějaký nápad? Případně to nějak sesumarizovat...rozdělit
5,3l podle čeho? přesný výpočet podle dotankovaných litrů na ujeté km nebo opis palubního pc?jbla píše:V70, 2,4 D, 04-05, 5,3L/100
tipuju podle palubákuHarry píše:5,3l podle čeho? přesný výpočet podle dotankovaných litrů na ujeté km nebo opis palubního pc?jbla píše:V70, 2,4 D, 04-05, 5,3L/100
koukni se ke mně na spritmonitor, je tam vidět i kolik pokaždé zalhal PCjbla píše:Tak já si to při příštím tankování přesně změřím.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]