Styl jizdy, no vyblbnu se v praci, take doma 60/100/140, ale zase je tomu potreba provetrat lopatky, takze zatah si samozrejme uzivam

Se spotrebou jsem spokojen, dyt proto jsem chtel turbinu, aby to kapanek jelo, ze?

není důležité zda máš kola origo či ne, ale to co máš nastavené v ŘJ.majklovacz píše:...Kola mám origo VOLVO 15" 205/55 (tak zkreslovat by to tolik nemělo)...
Opravdový blázenwrbics píše:Takže jsem se podíval do svého deníčku , kde si už přes rok poctivě píšu kolik jsem tankoval a kolik km ujel mezi tankováním
Jo to jsemRobertissimo píše:Opravdový blázen....Realita ověřena systémem plná nádrž a po rozsvícení hladového oka zase dotankování do plné nádrže.
Trochu rychlejší jízda než obvykle možná ano. Ale sportovní ani omylem. To by ti tam svítily úplně jiné hodnoty. Já jsem měl při sportovní jízdě na okruhu ve Vysokém Mýtě přes 30l / 100km.MirecZA píše:idem skusit sportovu jazdu, po 50km mi PP ukazuje 5,9l ... tesim sa na to cislo
gaster píše:Ked uz sa tu tolko spomina spotreba podla palubneho pocitaca, neviete niekto nahodou ci je mozne do S40 palubny pocitac prirobit, pripadne kde? Mam tam len display, ktory mi ukazuje teplotu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé