Paďák píše:Abyste viděli 4cítkaři, že velký auto s motorem 2400ccm/120kw jezdí za půlku.
Co machruješ, když nemáš křídla
Paďák píše:Abyste viděli 4cítkaři, že velký auto s motorem 2400ccm/120kw jezdí za půlku.
Paďák píše:A jedtli si Deshi myslíš, že tady nemám co dělat tak je to třeba napsat.
OK já to tady taky od Tebe tak nebral.Deshi píše:Paďák píše:A jedtli si Deshi myslíš, že tady nemám co dělat tak je to třeba napsat.
To, že tady nemáš co dělat, to jsem nikdy nechtěl říct :!: :!: :!:
Ani bych ti to zakazovat nemohl sem jít a ani nechtěl
Ale s tím machrováním - to je jen jeden vtip, na který jsem si vzpoměl
když něco doplatíš, vyměním za Tvojí 70 mojí 40Paďák píše: uvažuji o koupi v40 pro manželku tak se tady trochu učim.
To je fakt vim kolik natankuju a kolik ujedu...na rovinu - je to kolem 11l/100km 100okt benzinu a jezdim 90% mimo mesto.Rychlik píše:Vy opravdu nekteri tu spotrebu merite dle palubniho pocitace? To je dle meho naprosto nesmerodatny udaj, ktery se od reality lisi nekdy do znacny miry. Muj palubak nekdy ukazoval i 5,4l/100km, ale tuto hodnotu jsem opravdu nikdy nezajel. Dlouhodobou spotrebu mam 6,06l/100km - pocitano klasickou a lety proverenou metodou. Tatkovi na 50ce pocitac take keca shruba o pul litru a jeho kolegum take. Technika v tomto smeru dle meho neni dokonala, ale nikomu to nenutim, tak to neberte zle, jen vicemene jako reakci a zprostredkovani mych zkusenosti :pij:
ten omezovac rychlosti mam aj ja a je sakra spolahlivy.. najviac sa mi paci ked zacne ze co obiehas.. jaaaj ty si len vyhodil smerovky.. ja som myslela ze ideme obiehatEarlSin píše:Tak já jsem na tom s dlouhodobou spotřebou (většinou město a občas 30 km za město ke tchýni a zpět) celkem dobře. Pohybuji se od 7 do 10ti litrů dle počasí a zimy.
Většinou je to kolem 8,5, ale když se jedu podívat do Prahy, tak mi to nedá a na dálnici to trochu pustím. Ale jen na chvilku, protože omezovač rychlosti v podobě manželky je na ušetření benzínu to nej
Mohu take jen potvrdit, ze PC si trosku vymysli: dle PC 7,7l, metoda plna nadrz plna nadrz 8,5lPaďák píše:Souhlasim. Počítač je jedna věc a realita druhá.
Já mám ve skutečnosti spotřebu taky cca o 0,5 l vyšší.
Ale i to je myslim OK.
na obrázku je návod ako sa má tento typ omezovaču správne a bezpečne vypnúťgoalie píše:ten omezovac rychlosti mam aj ja a je sakra spolahlivy.. najviac sa mi paci ked zacne ze co obiehas.. jaaaj ty si len vyhodil smerovky.. ja som myslela ze ideme obiehatEarlSin píše:Tak já jsem na tom s dlouhodobou spotřebou (většinou město a občas 30 km za město ke tchýni a zpět) celkem dobře. Pohybuji se od 7 do 10ti litrů dle počasí a zimy.
Většinou je to kolem 8,5, ale když se jedu podívat do Prahy, tak mi to nedá a na dálnici to trochu pustím. Ale jen na chvilku, protože omezovač rychlosti v podobě manželky je na ušetření benzínu to nej
straaasnnneee ide mi to sakra na nervy sa vzdy tak strasne zlaknem ked zacne
Jojo, 200km/h proti zdijogin3 píše:No, ja sem ted na 10,7L/100
Ze sem to vubec rikalDeshi píše:Jojo, 200km/h proti zdi
jogin3 píše:Jo kamarade, kdyz sem u tech slev za body, tak si spocitej jakej ranec na tom vydelaj, takze je lepsi si za to zaplatit mycku nebo si neco koupit, nez ziskat slevu 30Kc a prijit o mrte bodu, oni vedi proc ty akce delaji
JJ, taky sem to zazil, uplne po prve co to bylo, tak sem mel asi 800bodu a tankoval sem za 800kc , uz si to moc nepamatuju, ale vim, ze kdyz sem se podival, kolik bodu me za podelanych par kacek strhli a ja je zbyral pomalu rok Tak sem je tam chtel jet zrubat a - :prace: ruce , pac kazdej, kdo umi pocitat vi, ze na tom prodelaDeshi píše:Slevu jsemsi nechal upaltnit jen jednou, to nebylo ještě 2Kč/8 bodů na litr a jen se mi protočily panenky, když jsem se koukl o kolik bodů jsem přišel a úspora 100Kč
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé