nejsi jediny komu to ty zly pripominaRichardz píše:Nemůžu si pomoct, ale mě ta Kia tvarama a barvama připomíná připomíná takový ty vojáky (ty zlý) z prvních Star Wars...
Další šípkové thé si dnes už raději nedám :neutral:
Yetti je první auto v moderní historii Škodovky, který se mi hoooodně líbíhroch32 píše:Jj, ta KIA fakt není špatná.
Přidám si další auto, které je sice hranaté jen vzadu, ale dá se na něj dívat. A skoro neuvěřitelně je produktem nejmenované automobilky v MB – novej Yetti (nebo jak se to bude jmenovat) mě mile překvapil. Je sice až trochu nudný, ale oproti tomu hnusu jménem Roomster je to nádhera. Hlavně z boku, kde Yetti má normálně navazující okna, zato RS nepochopitelně zbastlený nesmysl, který by snad nenavrhnuli ani u Microsoftu v době přípravy Windows XP (a to je co říct).
Tak mně se líbí i Fabia a Octavia, oboje kombi a oboje první generace. Ani Felicie po faceliftu (s chromovanými hráběmi) mě neuráží. Zato RómStár jo. O degeneraci automobilového našeho národa svědčí i tom, že jej v magacínu MFDnes dali na sedmou pozici mezi nejhezčí Škodofky (blijééééé).old.fashioned píše:Yetti je první auto v moderní historii Škodovky, který se mi hoooodně líbí
Na Peugeot to má trochu divnej znakold.fashioned píše:a co tenhle Peugeot? Kulatější, ale ve stejných proporcích, taky se mi líbí
hroch32 píše: a co tenhle Peugeot? Kulatější, ale ve stejných proporcích, taky se mi líbí
Na Peugeot to má trochu divnej znak
Tenhle citroen C3 picasso jsem už měl možnost vyzkoušet, je to hodně příjemný svezení, bylo to 1,6 Hdi, materiály v interiéru zajímavý, prostor na velikost auta taky skvělej..ideální autíčko pro rodinu do města.old.fashioned píše:a co tenhle Peugeot? Kulatější, ale ve stejných proporcích, taky se mi líbí
tím kupé myslím totohroch32 píše: Tím kupé myslíš sedana, nebo jsem něco přehlídnul.
Jj, tak totok se mi taky mooooc líbiloold.fashioned píše:tím kupé myslím toto
ale to už jsme OT
Ak reagujes na mna, tak mas pravdu. Hrkotajuca jazda v Punte mi je vsak znama, takze ak je Panda na tom podobne, asi to ziadna slava nebude. No dizajnovo to je podarene auticko. Ja vzdy hovorim, ze Taliani su narod modnych navrharov, maliarov, socharov a celkovo umelcov, takze oni vedia robit pekne veci, no pri svojej chaotickosti nevedia byt dosledni. Naopak Japonci, ako narod technologov, vzdy spravia bezchybnu, az nezdravo dokonalu vec, no nevedia jej dat kusok krasy. Keby Fiat Panda bol technicky ako Toyota Yaris, alebo naopak Toyota Yaris mala kuzlo Fiatu Panda, bolo by to neprekonatelne male auticko. Ale kedze tomu tak nie je, mojim favoritom medzi malymi autami je s velkym naskokom Mini.FTN píše:NE!To jsi v tom ještě nejel...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé