bylo třeba rovnat, dovařit několik částí "lemů", nalakovat...a možná ještě další věci, o kterých třeba ani nevimst_Andy píše:![]()
![]()
tak to by shlo voe
![]()
udaj prosimta podrobnosti: ci si aj rovnal, brusil, tmelil alebo len striekal
Erik850 píše:karlosi..že ty mně chceš zabít viď? nechat mojí zesláblou pumpu takhle namáhat, když ještě pořád nemám ani ty poškozený volansy, natož je mít zrenovovanýkde že máš tu garáž?.. a je tam hodně zámků?
![]()
...myslíš jako zakopnout a pak nešťastnou náhodou několikrát spadnout na krumpáč?..jj, rozumim...ale za to riziko mi ty volansy stojíkarlos píše:....stačí blbě zakopnout![]()
![]()
to jsem právě nechtěl - pán mi to původně chtěl vyleštit tak, že bych se v tom i viděl, ale protože nerad lákám zloděje a leštěnku z toho auta taky dělat nechci, tak jsem chtěl nějakou matnější barvujarek.krizan píše:Ale nejsou ve vysokém lesku, to je škoda.
kdyby Ti eRko jezdilo, tak bych Ti je snad půjčil třeba i na víkendErik850 píše: ...myslíš jako zakopnout a pak nešťastnou náhodou několikrát spadnout na krumpáč?..jj, rozumim...ale za to riziko mi ty volansy stojíne tak vypadaj fantasticky, ale chybí jim moje erko no..
tak a tím jsi ho zabilkarlos píše:kdyby Ti eRko jezdilo, tak bych Ti je snad půjčil třeba i na víkend![]()
![]()
![]()
![]()
ty vystouplé hrany asi budou pěkně náchylný na odrění, hm...neuman zdenek píše:jsem zvědavej kterej blbej servisák ti je vodře
Tak to jo, to je jiná.karlos píše:
to jsem právě nechtěl - pán mi to původně chtěl vyleštit tak, že bych se v tom i viděl, ale protože nerad lákám zloděje a leštěnku z toho auta taky dělat nechci, tak jsem chtěl nějakou matnější barvu
jste hnusní a zákeřníkarlos píše:kdyby Ti eRko jezdilo, tak bych Ti je snad půjčil třeba i na víkend![]()
![]()
![]()
![]()
jako třeba tím, že mu tam naklepe závažíčka zvenku?neuman zdenek píše:jsem zvědavej kterej blbej servisák ti je vodře
A voni naklepávaj záažíčka i zevnitř ? Bo to je prasárna nonplusultra.eLzyx píše: jako třeba tím, že mu tam naklepe závažíčka zvenku?
jak kterej blbec a když ho na to upozorníš že bys jako chtěl lepený, tak čumí jak teleeLzyx píše:ne ... lepěj
Tak to pochybuji, že zde u nás na vidlákově mi někdo bude někam nalepovat závažíčka. Kladivo a jedem.. A než sundat starý, tak tam narvou 3 další...eLzyx píše:ne ... lepěj
pro upřesnění ... myslel jsem to tak, že závažíčka naklapávaj na venkovní hranu a tím poškozujou lak. Aby ho nepoškodili, dělají se nalepovací závažíčka a ty se dávají dovnitř disku někam za loukotě
Zevnitř se závažíčka přiklepnou hřebíčkem ocelovým panelovým a pokud je disk moc tvrdý, tak se vrtne dírka skrz a šroubne semtamřezkou.doktor píše: jako třeba tím, že mu tam naklepe závažíčka zvenku?
A voni naklepávaj záažíčka i zevnitř ? Bo to je prasárna nonplusultra.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Vapik