Jen krapet větší motůrek..

První si tuto rubričku trochu pročti, je tady už hoodně napsanýho. Mrkni taky do sekce, která se týká i XC90- aspoň zjistíš, která motorizace je nejvhodnější (přece jenom auticko není žádný drobeček..). Tož tak, Mates.
Myslím že vhodnější by byla nějaká silnější motorizace.pokud potřebuješ poradit ohledně LPG klidně mi zavolej.tuohok píše:Ahoj zdravím všechny volváky i když zatím volvo nevlastním ale je to můj sen a rád bych si koupil xc 90 2.5l v manuálu a benzín. A tady bych prosil kdo má zkušenosti s tímto vozem zda by mi mohl poradit. Rád bych věděl kolik má toto auto spotrebu -nejsem žádný závodník a nejezdim systémem brzda plyn. A za další pokud někdo z vás má tento vůz v LPG jak se mu osvědčil a kolik si veme.Vím že záleží také na kW a jaké má motor vstřikování.Pokud se tedy někdo najde,byl bych mu za tyto informace velmi vděčný.
Tak vcera jsem predal panu Outratovi v Brne-Reckovicich moji S80, 2.4L a koncem tydne se budu tesit na vysledek, pak budu informovat, diky za tip!Dural8 píše:Provoz na LPG si nevyžaduje žádné navíc, takže proč měnit rozvody o 50t km dříve? To je zbytečnost. Nijak to motor nezatěžuje, neničí, nepůsobí na něj jiným způsobem než benzín, takže jestli bys na benzín jezdil ještě 50t km, jezdi i na LPG. ( ano spaluje to při vyšší teplotě, má to vyšší "oktanové" číslo a je to jiné, ale ne v lepším či horším slova smyslu, je to jenom jiné )
Tady je kolik to koštuje v Brně,
http://www.greenfuel.cz/cenik.html
osobně musím dodat, že to samé co jsem chtěl ( 34 900,- - 39 900,- ) mi bylo v Praze nabídnuto bez rozpaků za 52 000,- a to ještě nevěděli že jde o turbo ( = o kousek větší cena za výkonnější čerpadlo plynu ).
Nevidel, ale jen diky tomu, ze jsem v casovem stresu byl nucen vuz predat panu Outratovi starsimu za branou 'kliniky'medlis píše:Hehe tak to se tam potkame. Nevidel jsi tam nahodou stat tu moji S80?
koukam ze se tu s tim roztrhnul pytel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé