Před týdnem jsem jim doporučeně zdvořile reklamoval právě ten Shell, zatím opět žádná reakce. Tímto u mě zatím Kaps nevítězí

Správný olej do převodovky je tento: http://www.oleje-mazivo.cz/?91,mobil-atf-3309-1l-baleni
Pavel
Až zjistíš kolik stojí převodovka, tak ti 500,- za litr oleje jako moc nepřijde.Riky píše:Ahoj
jaký olej mám dát do aut. převodovky AW 55-50 nabýzejí mně od castrolu navím přesně typ , ale 500Kč se mně zdá moc. A jak je to s filtrem v převodovce , řekli mně vymněnit ANO , ale převodovka musí ven. Najeto mám 180 000 z toho já 30 000 a nic jsem s tím nedělal. Díky moc
V70II Bi-fuel origo CNG 2002 103kw
Muzes tam dat jaky koliv ktery ma oznaceni ATF,dextron III.Riky píše:Ahoj
jaký olej mám dát do aut. převodovky AW 55-50 nabýzejí mně od castrolu navím přesně typ , ale 500Kč se mně zdá moc. A jak je to s filtrem v převodovce , řekli mně vymněnit ANO , ale převodovka musí ven. Najeto mám 180 000 z toho já 30 000 a nic jsem s tím nedělal. Díky moc
V70II Bi-fuel origo CNG 2002 103kw
Opravdu? Právě tohle je můj předmět sporu s KAPSem.Zbynek píše:Muzes tam dat jaky koliv ktery ma oznaceni ATF,dextron III.
Jenze je uplne stejny neni vnem zadny rozdil akorat v cene ,ja ho pouzival dlouho ale ted beru olej od castrolu mam na nem lepsi cenu.ok2ucx píše:Opravdu? Právě tohle je můj předmět sporu s KAPSem.Zbynek píše:Muzes tam dat jaky koliv ktery ma oznaceni ATF,dextron III.
Ten olej, co tam lijou v autorizáku má právě specifikaci JWS3309, nikoli "jen" Dexron III.
Jo a ten ATF3309 stojí ~250Kč.
Pavel
Zbynek píše:Jenze je uplne stejny neni vnem zadny rozdil akorat v cene ,ja ho pouzival dlouho ale ted beru olej od castrolu mam na nem lepsi cenu.ok2ucx píše:
Opravdu? Právě tohle je můj předmět sporu s KAPSem.
Ten olej, co tam lijou v autorizáku má právě specifikaci JWS3309, nikoli "jen" Dexron III.
Jo a ten ATF3309 stojí ~250Kč.
Pavel
Ja porad nechapu ty reci kolem vzdyt v atorizovanem servisu ani nevi jak se olej meni a kde vubec ma filtr prevazna cast mojich zakazniku jsou prave takove autorizovane servisy,vubec nikdo nemusi mit strach s dextonu III pouziva se po celem svete a je do vsech typu automatu krom par novych kde se pouziva dextron VI ale to je vse jenom kvuli rozvadeci.ok2ucx píše:Podstata (mého) problému je ta, že mi odborníci při repasi nalili do převodovky něco, co tam evidentně nepatří. A na reklamace dělají mrtvého brouka, případně se tváří, že Shell Dynax (Dexron III) je v pořádku. Tolik firma KAPS. U mě známka z jednání se zákazníkem: během opravy chvalitebný, při reklamaci nedostatečná.
Olej z autorizáku jistě řešení je, ale zase ne každý kolem takovéhu servisu jezdí denně, cena taky nemusí být OK, zvláště pokud se ekvivalent dá sehnat on-line a patrně i levněji.
Pavel
no omlouvám se, moje reakce byla moc hrr - nečetl jsem předchozí příspěvky.ok2ucx píše:Ale já v autě mám převodovku AW55-50 - to je ten první řádek ve volví tabulce = specifikace JWS3309, tak mi to někdo vysvětlete...
Dexron III je o řádek níže.
Já tomu nerozumím :neutral:
P.
To je olej přesně pro naše auta...MAX LIFE ATF (1L)
Valvoline MaxLife ATF je první převodová kapalina speciálně vytvořená pro automatické převodovky s vyšším počtem ujetých kilometrů.
Tato speciální převodová kapalina je vyrobena z prvotřídních základových materiálů, unikátních přísad, modifikátorů tření s dlouhodobým účinkem, speciální additiva proti opotřebení a výkonné modifikátory stability ve střihu.
Valvoline MaxLife ATF je doporučen pro použití jak v automatických převodovkách s vyšším počtem ujetých kilometrů, tak i v nových nebo přestavěných. Použití oleje nemá u nových vozidel vliv na jejich záruku.
Pokud v autorizáku vědí jak se to vlastně dělá.brano14 píše:pre Riky.neviem preco to riesis.zanes to do autorizaku,spravia preplach zaplatis 4800 KC a vies ze to mas v poriadku.kolko usetris u garazmajstra?? 700KC
To ani nehovor,ved spx zlin si mi ty odporucilmartinopel píše:Pokud v autorizáku vědí jak se to vlastně dělá.brano14 píše:pre Riky.neviem preco to riesis.zanes to do autorizaku,spravia preplach zaplatis 4800 KC a vies ze to mas v poriadku.kolko usetris u garazmajstra?? 700KC![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé