1. Volvozabijačka Štoky 2009
- Autor
- Zpráva
-
1. Volvozabijačka Štoky 2009
Tak by jsem chtel vsem co byli na sraze moc podekovat za vybornou atmosferu. A "ofsem" uplne vytecni byli vsichni v kuchyni..Byl jsem na srazu poprve a jsem moc rad... vybornej kolektiv a vse okolo.. uz se tesim na dalsi sraz.
-
- Moderátor
- x 1
1. Volvozabijačka Štoky - Info! Důležité!!!
Však se všichni budou těšit i na tebe :pij:ZEZi píše:Tak by jsem chtel vsem co byli na sraze moc podekovat za vybornou atmosferu. A "ofsem" uplne vytecni byli vsichni v kuchyni..Byl jsem na srazu poprve a jsem moc rad... vybornej kolektiv a vse okolo.. uz se tesim na dalsi sraz.
-
- Vůz: Volvo 760 GLE 1989 D 24 TIC
Volvozabíjačka
Chtěl bych strašně moc poděkovat Radkovi za super srázek, před jeho řeznickým uměním se hluboce klaním, fšem lidičkám kteří se motali v kuchyni, a za super pohodičku a zábavičku když se zrovna nežralo, dovolil bych si tomuto srazu udělit punc jako jeden s nej
-
- Vůz: Volva 900/ V70II / XC90
Volvozabíjačka
Musím poděkovat všem, kteří se o nás starali na tomto srazu. Děkuji - Radku všechny pochutiny jsou .
-
- Moderátor
- x 1
Volvozabíjačka
Super víkend :kuch: :pij:
-
Volvozabíjačka
Bezvadný, skvělý a naprosto úžasný sraz!!! Díky moc hlavě Radkovi a všem ostatním za něco tak neuvěřitelného, že jsem si připadal jako ve filmu "Velká žranice" :kuch: :kuch: :kuch: :pij: :pij: :pij:
Ještě jednou díky
Hanka a Miras
Ještě jednou díky
Hanka a Miras
-
- Člen VK
- Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená
Volvozabíjačka
Musím poděkovat hlavně Radkovi a jeho přítelkyni Janě za sQělí kulinářský zážitek tohoto víkendu.
Dále Fandovi Nedvědovi za hudební produkci a všem sólistům i sboristům.
Pavlovi z Auto Hase za předvedení XC 60 a za drobné ceny pro účastníky srazu.
Všem účastníkům srazu za to že přijeli a dobře se bavili.
Ty co bez omluvy napřijeli mají veliký černý puntík.
Dále Fandovi Nedvědovi za hudební produkci a všem sólistům i sboristům.
Pavlovi z Auto Hase za předvedení XC 60 a za drobné ceny pro účastníky srazu.
Všem účastníkům srazu za to že přijeli a dobře se bavili.
Ty co bez omluvy napřijeli mají veliký černý puntík.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Člen VK
-
- Moderátor
Volvozabíjačka
Uff - to teda byl ale podařený víkend
A za něj bych chtěl poděkovat hlavně Driverovi - pro jeho řeznické kouzelnictví a přístup nenacházím slov
dále všem lidem kteří se podíleli na přípravě i průběhu této úžasné akce
a v neposledné řadě i všem ostatním, kteří svojí veselostí a pohodovostí přispěli k tomuto nezapomenutelnému víkendu.
:kuch: :kuch: :pij: :pij: :pij: :kuch: :kuch:
A za něj bych chtěl poděkovat hlavně Driverovi - pro jeho řeznické kouzelnictví a přístup nenacházím slov
dále všem lidem kteří se podíleli na přípravě i průběhu této úžasné akce
a v neposledné řadě i všem ostatním, kteří svojí veselostí a pohodovostí přispěli k tomuto nezapomenutelnému víkendu.
:kuch: :kuch: :pij: :pij: :pij: :kuch: :kuch:
-
- Vůz: Volvo 264 a S80
Volvozabíjačka
také bych chtěl poděkovat za uskutečnění celé akce. Vivat Driver a jeho nože :pij: :pij: :pij: :kuch:
naše fotky najdete tady: http://peklo79.rajce.idnes.cz/2009-01-2 ... cka_Stoky/
naše fotky najdete tady: http://peklo79.rajce.idnes.cz/2009-01-2 ... cka_Stoky/
Naposledy upravil(a) pekelnik dne 26 led 2009 11:00, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
Volvozabíjačka
Počasí se nám opravdu vyvedlo a i směhu bylo dostatek
Díky Auto Hase jsme měli i možnost si prohlédnout novou XC60
která zdobila poměrně obsazené parkoviště
K vidění byli vidět i zástupci hranatějších tvarů
V kuchyni pomocníci mezitím připravovali samé dobroty - jenom se z nich kouřilo
a venku přijížděli další a další účastníci a jako obvykle bylo na co se dívat
Dobrot různých druhů i chutí bylo, až se stoly prohýbaly
a to všechno díky našemu Mistru cechu řeznického
Večer se pak rozjela zábava ve velkém stylu
prokládaná vyhlášením výsledků o nešmakovnější bramborový salátek a nejmňamóznější sladkosti
a netrpělivě očekávanou soutěží v Karaoke - zde například profesionální výkon páně Pekelníkova následovaného Fantomasem (který opravdu srdceryvně prožíval své loučení s řidičákem - a získávál tak sympatie posluchačského publika) Nezapomenutelně se vtiskl do paměti i Zezi se svým poměrně netradičním pojetím této soutěže Šílenství rozrajcovaných zfanatizovaných fanynek nakonec nenechalo chladného ani Zdeňka N. a tak vzniklo naprosto unikátní pěvecké těleso - takzvané "DUO PAPÁTO" Neštastná porota tak nakonec měla velice těžkou hlavu, koho zvolit vítězem Karaoke, který tak získá nádherný tlačenkový Volvodort Mezitím zábava vesele pokračovala, jedlo se, pilo a hodovalo, jak každého hrdlo ráčilo :pij: a v zákulisí se "DUO PAPÁTO" dohadovalo jak si mají rozdělit výhru (oba chtěli všechno) Některé jedince sice příval dobrého jídla a zábavy natolik zmohl, že si museli na chvilku oddechnout což ale rozhodně nebyl případ Zdeňka, který by patrně nepřežil, aby neměl permanentně všechno pod svojí kontrolou další den jsme dopoledne pouklízeli a o pár hodin později jsme se s nafasovanými výslužkami rozjeli do svých domovů
a netrpělivě očekávanou soutěží v Karaoke - zde například profesionální výkon páně Pekelníkova následovaného Fantomasem (který opravdu srdceryvně prožíval své loučení s řidičákem - a získávál tak sympatie posluchačského publika) Nezapomenutelně se vtiskl do paměti i Zezi se svým poměrně netradičním pojetím této soutěže Šílenství rozrajcovaných zfanatizovaných fanynek nakonec nenechalo chladného ani Zdeňka N. a tak vzniklo naprosto unikátní pěvecké těleso - takzvané "DUO PAPÁTO" Neštastná porota tak nakonec měla velice těžkou hlavu, koho zvolit vítězem Karaoke, který tak získá nádherný tlačenkový Volvodort Mezitím zábava vesele pokračovala, jedlo se, pilo a hodovalo, jak každého hrdlo ráčilo :pij: a v zákulisí se "DUO PAPÁTO" dohadovalo jak si mají rozdělit výhru (oba chtěli všechno) Některé jedince sice příval dobrého jídla a zábavy natolik zmohl, že si museli na chvilku oddechnout což ale rozhodně nebyl případ Zdeňka, který by patrně nepřežil, aby neměl permanentně všechno pod svojí kontrolou další den jsme dopoledne pouklízeli a o pár hodin později jsme se s nafasovanými výslužkami rozjeli do svých domovů
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Volvozabíjačka
Chtěly bychom poděkovat hlavně Radkovi, Honzovi, Zdendovi a všem, kteří se motali v kuchyni, protože to určitě muselo stát veliké a veliké úsilí, které málokdo dokáže vynaložit Upřímě, kloubouk dolů......
-
- Člen VK
Volvozabíjačka
Takhle naprosto pohodový víkend jsen nečekal a díky za něj volvokamarádi
-
Volvozabíjačka
Chtěl bych všem moc a moc poděkovat jednak za chválu, která mně moc těší, ale musím říct, a budu se opakovat, že to všechno není jen má zásluha. Velkou zásluhu na všem má také Janička, která mi se vším pomáhala a byla prví, která semnou vstoupila do kuchyně a byla poslední, která semnou z kuchyně odcházela. Musím poděkovat za velkou pomoc Vám všem a nechci ani jmenovat, protože kdybych náhodou na někoho z Vás zapoměl, tak by mně to mrzelo. Byli jste všichni úžasný a v podstatě jste to Vy, kdo udělali z tohoto srazu ten Vámi zmiňovaný nezapomenutelný zážitek. V neposlední řadě musím zmínit a poděkovat Pavlovi Hrabalovi z Auto Hase, který svou účastí sraz rozhodně obohatil, nejen představením krásného Volva XC 60, ale také dobrou náladou a hezkými cenami do našich soutěží. Dále musím zmínit Fandu Nedvěda, který dodal večeru punc dokonalosti svým vystoupením a nutno dodat, opravdu se potatil.
Toto byl první sraz který jsem organizoval a i já musím smeknout před Vámi všemi, kteří pořádáte podobné srazy, protože to vážně není nic jednoduchého a o to víc teď vím, jakou tíhu odpovědnosti mají např. Zdeněk s Honzou , kteří organizují srazy běžně a v jejich podání to vypadá tak jednoduše. Věřte mi, to jen tak vypadá.
Ve mně osobně tento víkend zanechá příjemnou vzpomínku a až se trochu oklepu, třeba zase vymyslím nějaký podobný sraz :kuch:
Byli jste všichni super. DĚKUJU!!!
Toto byl první sraz který jsem organizoval a i já musím smeknout před Vámi všemi, kteří pořádáte podobné srazy, protože to vážně není nic jednoduchého a o to víc teď vím, jakou tíhu odpovědnosti mají např. Zdeněk s Honzou , kteří organizují srazy běžně a v jejich podání to vypadá tak jednoduše. Věřte mi, to jen tak vypadá.
Ve mně osobně tento víkend zanechá příjemnou vzpomínku a až se trochu oklepu, třeba zase vymyslím nějaký podobný sraz :kuch:
Byli jste všichni super. DĚKUJU!!!
-
Volvozabíjačka
Jinak už mám v ruce video z Akce a nemá to chybu. Jakmile budu mít pohromadě vše, budou k mání DVDčka na památku
-
Volvozabíjačka
no to bude zas ostudaDriver píše:Jinak už mám v ruce video z Akce a nemá to chybu. Jakmile budu mít pohromadě vše, budou k mání DVDčka na památku
-
- Člen VK
Volvozabíjačka
Nedal by jste si někdo kousek ovárku nebo jaterničku?
-
- Člen VK
Volvozabíjačka
Už koušu výborný - tam jsem nemél čas ochutnat, tak to dohánímHonza píše:Nedal by jste si někdo kousek ovárku nebo jaterničku?
-
- Moderátor
Volvozabíjačka
Právě jsem se docpal tlačenkou a malé Lachtáně bude mít zítra k obědu jitrničku
-
Volvozabíjačka
dal bych si trošku salátu, měl jsem nějak málo
-
- Vůz: V70 II T5
Volvozabíjačka
Bylo to proste SUPER SUPER, moc dekujeme VSEM organizatorum.
-
- Vůz: V70, 5/1999, D5252T automat
Volvozabíjačka
Též se připojuji s velikými díky Driverovi, Janě, Honzovi, Zdeňkovi a mnoha dalším lidičkám za squelou "žranici" a organizaci všeho tohodle lidského hemžení.
Opět s Vámi všemi bylo suprovně
Opět s Vámi všemi bylo suprovně
-
- Vůz: bylo V70 D5 OPTIMA, AT, MY03
Volvozabíjačka
No tak koukám, že jste si to pěkně užili . My co jsme tam nebyli, můžeme jenom bledě závidět . Teď jsem z toho dostal hlad, tak jdu něco shánět k snědku :kuch: . Mějte se hezky a gratuluji k povedenému srazu .
-
Volvozabíjačka
I my se připojujeme ke všem, kteří pějí chválu na Drivera a všechny, kteří ze všech sil pomáhali aby vše dopadlo na výbornou. Byl to prostě báječný víkend a ještě teď nás tlačí břicha :kuch: :pij: :kuch:
Viktor a Iva
Viktor a Iva
-
Volvozabíjačka
Díky moc za minisraz spousty výborných lidí, které nespojuje jen společný zájem o vozy Volvo, ale taky smysl pro legraci. Bylo to strašně fajn. Lidi jste super parta!
Jani A Radku, díky za všechno a přeji vše dobré a pevné nervy a vydržte. Však Vy víte.
Jani A Radku, díky za všechno a přeji vše dobré a pevné nervy a vydržte. Však Vy víte.