ahoj, mam pár dotazů, chtěl jsem se zeptat jestli bude možné vyměnit nějak palubní desku, mám vystřelenej airbag u spolujezdce, a jinou palubní desku mám , ale pozor ! se staršího volva ! i s tachometrem,otáčkometrem ,airbagem, apod, no a chtěl sem se zeptat jestli mi tam bude pasovat, mam rv.2002 (novější typ) a ta deska je úplně jiný, (obládání teploty topení mezi výfukem ze sahary, nikoli kolečkem na středovim panelu, tak jestli by šel vyměnit jen ten horní díl jenom ten pokop jakoby, aby tam nebyla díra po tom airbagu, o airbag mi nejde, nemusí pasovat, klidně ho tam nedám, jde mi jen o zaslepení té díry, tak jestli se to dá nějak rozdělat a tak ..
potom ještě dotaz , dá se sehnat ta řídící jednotka ABS ? a kolik by to stálo ? stará mi odešla ( po bouračce )
a na palubce mi svítí kontrolka ABS
a třetí dotaz
všiml sem si u známeho Golfa 3 (staršího - odhaduji tak 1998-2000) že když podrží zamykání centrálem, tak že se mu samy zavřou okýnka a šíbr, zkoušel jsem to u V-čtyřicítky téméř v plné výbavě ( chybí tažné,ostřikovače světel,stěrače světel, vyhřívané sedla) a nic to nedělá, nedalo by se to nějak dodělat ? a kolik by to tak stálo, díky moc všem za odpovědi