Tak mi to nedalo pokoj ( a navyše ma opäť "preblikávali"

) a tak som prehrabal elektroschémy a našiel som celkom uchádzajúce riešenie. Aj keď ako plán B by som realizoval "pípak".
Zdá sa, že vo volve sú v kabeláži aj káble určené na realizáciu denného svietenia. Netuším pre ktorú krajinu to bolo v roku 1992 (rok výroby môjho volva) určené (možno GB), ale, tak či tak, som ich vo svojom volve našiel. Malo to len jednu chybičku, že na tom hlavnom trojpolohovom prepínači svetiel nie sú osadené kontakty ( označené ako
5 a
7 ), ktoré majú zabezpečiť prepojenie tých káblov v polohe '0'.Pritom v konektore, čo sa nasadzuje na tento prepínač, sú zodpovedajúce kontakty zapojené ( vodiče: modrý s červenými pruhmi a žltý )
Pozri schému:
http://volvo.ic.cz/elektro/original/12-54.gif . Prepínač je označený ako
C14, vodič z kontaktu
7 je označený ako
Bl-R ( Blue-Red ) a vodič z kontaktu
5 je označený ako
Y ( Yellow ).
Kontakty do prepínača sa mi podarilo doplniť a napodiv to funguje :

poloha '
0' pri vypnutom zapalovaní - tma
poloha '
0' pri zapnutom zapalovaní - svietia stretávačky a diaľkovými sa dá len "preblikávať" nedá sa prepnúť na stálo
strednápoloha - všetko tak ako pred úpravou
poloha svetlá zapnuté - všetko tak ako pred úpravou
Chýbajúce kontakty do prepínača svetiel sa dajú buď vyrobiť, alebo, ako som to urobil ja, mal som ešte jeden rovnaký volvo prepínač a z neho som vybral dva vhodné kontakty. Najlepšie to ide pomocou tepla ( spájkovačka ). Kontakty po prebrúsení a vyčistení som vlepil na patričné miesto do môjho prepínača. Správna otočenie kontaktnej plošky sa dá určiť podľa ostatných kontaktov (žiaľ, zabudol som odfotiť

). Pri otváraní toho prepínača treba dávať pozor, ten plast prepínača je už predsa len dosť krehký. Mne to šlo mikrošrobovákom. Pri skladaní zase treba dať pozor na strunku a kontaktný pliešok. Opäť to šlo pomocou mikrošrobováka. Postup možno viac objasnia obrázky (možno) :? .
-Predtým, ako sa pustíte do "bastlenia" skontrolujte existenciu vodičov na konektore ( Bl-R , Y ) , ak tam sú, kusom drátu ich prepojte a skusmo "cvičte" kľučom v zapaľovaní. Sledujte či sa svetlá zapnú, ale pri samotnom štartovaní, až do naskočenia motora, by mali zhasnúť. Najlepšie si na to zohnať nejakého "hlásiča" viz. "Vrchný prchni"
-Vodič z kontaktu
7 by sa dal využiť aj na napájanie prídavných LED DRL svetiel. Ale na staršom voze je to vraj gýčovité ( čo ja viem, mne sa to ale celkom pozdáva... )
Ak chcete, skúste - samozrejme na "vlastné triko" za nič neručím ! Ale mne to funguje celkom fajn.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.