A co to všechno obnáší? Sundat tapicírung? Demontovat půl auta?

Event. kde mi to udělaj...
dík
hele nevím jestli chceš origo nebo ne...ikdyž origo bych nedoporučoval, zaprvé to možná ani neudělají, za druhý to bude ranec a za třetí by to bylo na demontáž celýho auta jak říkáš. Já nemam rád v autě neoriginální věci, takže žádný displaye a podobný nesmysly navíc, koupil jsem asi za 900 kč asistenta s 4ma senzorama a jen akustickou signalizací. Sundat nárazník, navrtat, natahat kabely a je to, práce max na 3 hodiny, když nevíš jak se ten nárazník sundaválookass_V70 píše:Zdar kluci, co by koštovalo dodatečné namontování parkovacích senzorů? Mám malou ženu a vidí prd...![]()
A co to všechno obnáší? Sundat tapicírung? Demontovat půl auta?![]()
Event. kde mi to udělaj...
dík
Na nové Hondě Accord to stálo 15tisLukaso píše:hele nevím jestli chceš origo nebo ne...ikdyž origo bych nedoporučoval, zaprvé to možná ani neudělají, za druhý to bude ranec
Jo to věřím, ale třeba origo u volva je vypínání asistenta v ovládání klimy, takže to by se taky muselo nějak vyměnit a vlastně novej nárazník, protože ty senzory jsou už z výroby v něm a nějaká jednotka myslím že u volva by to bylo x * 15.000,- a to mi přijde úletjou81 píše:Na nové Hondě Accord to stálo 15tisLukaso píše:hele nevím jestli chceš origo nebo ne...ikdyž origo bych nedoporučoval, zaprvé to možná ani neudělají, za druhý to bude ranec
ty vole... od takových jako ty mám přední SPZku úplně na hadry!dab píše:Dej si dozadu kouli ...
a nemáte někdo nějakej link nebo nákres, kde by to bylo naznačeno, kde vrtat u V70II? (kdybych to tam neměl)jou81 píše:A před montáží se dobře podívej jestli už nemáš naznačené otvory, ať nemusíš měřit :prace:
Stejně musíš sundat nárazník, tak nevím co řešíš...lookass_V70 píše:a nemáte někdo nějakej link nebo nákres, kde by to bylo naznačeno, kde vrtat u V70II? (kdybych to tam neměl)
Tak schéma zapojení k tomu dostaneš :prace: Ono dávat schéma k něčemu když nikdo neví konkrétně k čemulookass_V70 píše:a nějaký schéma zapojení prosím... v autech se nevrtam, tak nevím :ryma: díík
Uživatelé procházející toto fórum: Poljot