It has been the most reliable car i ever had, it is still going strong and only has minor problems due to age silly things like the drivers window only opens a little way and the heater has only just thrown a wobbly and needs repair.
Not bad for nearly 17 years, love it to bits, hate to get rid of it but just bought a volvo from a freind and can't get myself around to parting with it. needs a bit of tlc and converting to unleaded petrol ( leaded is getting really hard to find these days) .
Marks out of ten Skoda 10 Volvo 6
Po rychlopřeložení (strojově-nechce se mi tím zabívat, kdo neumí ENG, tak má halt smůlu a musí se spokojit s tímhle)
Já jsem měl můj Skoda Rapid 130 motor vzadu od nového 1989.
To bylo nejvíce spolehlivé auto co je kdy jsem měl, je ještě dost silný a jen má drobné problémy kvůli stárnout hloupé věci jako ovladače okno jen otvírá málo a ohřívač právě jen hodil viklavé a potřeby opravit.
Ne špatný pro téměř 17 léta, láska to nadranc, nenávist k tomu, aby zbavila se toho právě jen koupila volvo od kamarad a nemůže dostat sebe kolem dělení s tím. potřebuje kus tlc a převádění benzínu zbavených olova ( poolověný dostává opravdu těžký najít nyní) .
Hodnocení z deseti Skoda 10 Volvo 6.
Tak to vidíte 130tka Rko má 10 z 10 bodů a Volvo jen 6. To by mne zajímalo co měl za typ volva.