dekuji za reakce,
soude dle BadDogova podpisu se jedna o kratky a smutny pribeh ovsem se stastnym koncem, tak doufam ze ja zvladnu najet vic km
Nejake fotky hodlam poridit az bude fotogenictejsi pocasi. Zatim sepisuju seznam drobnych nedostatku, ktery po vyplate hodlam predat spolecne s autem vyhlasenemu doktoru Marrovi

Co se popisu tyce, tak vozidlo je puvodem z italie, jak uz naznacuje na S80tku dost neobvykla motorizace. Koupil jsem ho od uzivatele sefi na zdejsim volvo-forum-bazaru. Motoricky a podvozkove se zda byt ve velmi dobre kondici, dost veci je tam v posledni dobe meneno (tlumice, brzdy, silentbloky) snad kdyz otevru kapotu jsou jen vic slyset ventily ale to pri najetych 360 tis. nepovazuju za zavadu. Zatim jsem najezdil asi dva tisice km a nezaznamenal jsem ani prodavajicim avizovanou spotrebu oleje, ktera je timpadem jeste hluboko pod volvo "normou". Auti je asi v te nejzakladnejsi vybave ale oproti tomu cim jsem jezdil driv je to porad svezeni z rise snu.
Jedine co mi stale vrta hlavou je motorizace. Informace na netu se dost rozchazeji, v TP mam zapsan motor B5204T a 120 kW ale nejsem si jist vykonem. Vzhledem k tomu jaky v technicacich zvlast u dovezenych aut panuje zmatek se teoreticky muze jednat o B5204T, B5204T2, nebo taky B5204T4. 155kW motor to skoro urcite nebude, ty se davaly co vim do 850tek, zbyvaji varianty 120 kW nebo 132 kW. Presnou informaci by mel skryvat VIN ale co jsem zkousel ruzne dekodery na netu, tak si na nem povetsinou vvylamaly zuby. VIN je YV1TS
48C2X1------ najde se odbornik, ktery to se 100% jistotou zdekoduje? Na brzdu kvuli takove blbine jezdit nebudu. Nebo existuje nejake jine misto, kde bych tuto info ziskal? Treba nejaky stitek na motoru, nebo na turbu?